Mi történik az Ncorerral? sok-sok embert kitettek !
#38 Biztos, hogy valami banális hibát követtél el, azért lett elutasítva a torrented. Vagy mert feltoltál valamit a nagyvilágból ész nélkül. Sok ilyen van. És utána sírnak, hogy sz.r az oldal, pedig csak annyi az elvárás, hogy rendezettek legyenek a feltöltések és minőségi torrentek kerüljenek fel.
Gondolom te vagy a #40 is. Ha ennyire jobban tudod hogyan kell ezt csinálni, akkor nyiss egy torrent oldalt. Nem kis pénzt tennék rá, hogy ugyanolyan sz.r lesz majd, mint amilyen például a piratebay is volt.
Mert nem értek hozzá. Egyébként sem akarok. Van egy csomó alternatíva.
Meg jobbat már csináltunk másból. Minecraft szerverhirdetők közül most például a mienk a legjobb az országban. Minden olyan funkció megvan benne ami kell és egyszerű is használni. Naponta 200-an látogatják mivel kb monopóliumban vagyunk.
Lehet, hogy egyszer torrent oldalt is fogunk csinálni. Még nincs kizárva az sem csak abból már van sok alternatíva, de az biztos, hogy ekkora pénzeket nem fogunk elkérni mert ez már tisztességtelen.
42-es.
Teljesen mindegy milyen és mekkora hibát követtem el. A minimum, hogy megindokolják. A torrent minőségi 4K-s érintetlen tartalom volt. Az ész nélküli feltolásból gondolom arra gondolsz, hogy valami olyat tettem föl ami tiltott. Mint mondtam végigrágtam a teljes listát minden szabályzattal és nem volt rajta még csak hasonló sem.
Innentől kezdve ha valaki vitázni akar velem az privátban írjon mert nyilvános vitát nem folytatok. Nem gondolom hogy ráhibáztam mivel nem szerverről beszéltem hanem szerver hirdetőről és a kettő nem ugyanaz.
És igen valóban nem értek hozzá. Valóban nem tudom, hogy hogyan kell programozni egy torrent trackert és összehozni az egész dolgot. De annyit tudok róla, hogy nem kerül nagy erőforrás igénybe és ezek alapján mondtam a véleményem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!