Hol lehet ezeket a képeket megtalálni?
Warezokon szokták használni ezeket a képeket ugye png de honnan lehet ezeket előkeresni? Vagy PS-el megcsinálja mindenki? Nemhiszem... googleba már néztem és nem találok csak youtube-sat. Pedig nekem annyira tetszenek ezek a képek. Valaki aki megtudna dobni egy linkkel jó lenne.
Ezek a képek azok:
Igazából nekem több kellene. Nincs egy erre irányuló oldal ahol ezek a kis képek vannak? Előre is thx a választ.
nem nagyon értelek, nézelődj több "ilyen" oldalon, és ugyanígy töltögesd le ami tetszik.. vagy szerkessz magadnak, ahogy írtad.. keresni név alapján lehetne, de erre nincs "szabvány" grafikusa, vagy egyszerűen szerkesztője válogatja..
nem kell ahhoz ps, sztem pl paint.net-tel is meg tudod átlátszó png ben szerkeszteni..(ingyenes kb 30 mega az egész és tud magyarul)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!