Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek nem szánalom...

Szerintetek nem szánalom manapság a Non Steam CS 1.6?

Figyelt kérdés

Tele van sok kis p*ccsel, 12 éves klán CL-ek, mert minden takonynak elfut a P3-as gépén, és gyorsan lejön. Ki van írva hogy űber mega giga pro skill, aztán ingame össze vissza aláza őket mindenki. Aztán meg vinnyognak hogy csaló.

Aki szeret tényleg 1.6ozni az meg veszi pár ezer forintért.

Szerintetek?

2010. aug. 21. 16:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát figyelj Crysis multin ugyan ez a helyzet. Tudom nem Crysisról van szó de hidd el mindenhol ez van. Ott is a kis taknyosok jönnek ezerrel azt még az alapfogalmakkal sincs tisztában. Igaz vannak nagyon pro-k is de sok kis rudi van:)
2010. aug. 21. 16:09
 2/2 anonim ***** válasza:
de ezzel egyetértek, bár én is mint non-steames írok, de én már a normális kategória vagyok(19) ;) csak tudod van aki inkább másra költ 4.000 forintot mint az eredeti játékra, mert nem gépezik olyan sokat, és nem is csak cs-vel játszik...de abból a szempontból igazad van hogy sok a kisp*cs!
2010. aug. 21. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!