Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak nálam fagy a GYIK?

Csak nálam fagy a GYIK?

Figyelt kérdés

Sokszor, amikor telefonon írok kommentet, a szövegmezőben csak késve, vagy néha egyáltalán nem jelenik meg, amit írok.

Néha befagy az egész, és csak utólag veszem észre, hogy nem úgy írtam, ahogy akartam (a fagyás miatt megzavarodik az egész)

Van, hogy lejjebb görgetni sem bírok.

De laptopon is hasonló a helyzet.

Ennyire le van terhelve, vagy ennyire szarul van optimalizálva az oldal?

Vagy tényleg nálam van a hiba?

2021. ápr. 14. 14:02
A kérdező szavazást indított:
Nálam tökéletes
Telefonom fagy, gépen jó
Gépen és telefonon is fagy, lassú.
16 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nos, bár nemtudom korábban fagyott e nálad, nálam mindkét helyen jól működik, a telefon egész gyenge, 4 mag, 2ghz körül, 1,95gb ram. Bár greenify-vel hibernálom folyton, szóval a memória így tartja magát, segítek neked kérdező, csak információk kellenek, telepítettél valamit, és régen fagyott?
2021. ápr. 14. 14:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem írtam oda, de én arra gyanakszok, hogy a memória vagy processzor van nagy terhelés alatt, szerencsére tudok telefon-ra programot, ami mindezt kimutatja.
2021. ápr. 14. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Szar a Chrome.
2021. ápr. 14. 14:44
 4/6 A kérdező kommentje:

Egyszerre akár 7-8 oldalt is bírok nézni, de ha mindent bezárva elkezdem a GYIK-et böngészno, néha előjön a fagyasztó.

Nem mindig, de időnként igen.

Bár ilyenkor egy CHROME újraindítás segít a dolgon.

Előző telefonon is ilyen volt.

Jelenleg egy Mate 40 Pro-t nyúzok, nem mondanám gyengének.

2021. ápr. 15. 00:10
 5/6 A kérdező kommentje:

Ja, más böngésző (Opera,Firefox) és a gépen, ahol szintén lassú:

Chrome, Firefox.

i7 2720QM / GeForce GTX770M / 32GB DDR3L-1333.

Nem gondolnám gyenge gépnek.

2021. ápr. 15. 00:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem csak telefonon lassul le, én sokszor a válaszban/kérdésben megosztott linkekre sem tudok rányomni. Gépen teljesen jól működik.
2021. ápr. 15. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!