A google mennyi idő után " felejt el " egy már nem létező honlapot?
Megtaláltam a 10 éves twitter regisztrációmat amikor beírtam a google-be a nevemet, képet is adott ki.
Beléptem twitterre, kicseréltem a profilképet egy rajzfilm szereplőre, megváltoztattam a nevemet, a többi posztot, képet töröltem, majd inaktiváltam a twitter fiókomat, mégis ha most beírom a nevemet a keresőbe, ugyanúgy kiadja a linket és a képet,annyi változott, hogyha ramegyek a linkre, azt írja ki, hogy a "keresett felhasználó nem található", a képet viszont ugyanúgy lehet látni, ami azóta törlésre került.
Tehát, mennyi idő kell a google-nek, hogy észrevegye, hogy ezek már nem létező linkek És képek?
Nos igen, elvileg ugye a törlést úgy lenne korrekt megcsinálnia egy oldalnak, hogy ezeket is megcsinálja..
Viszont elvileg itt kérheted a törlést a találatok közül a Googlenál.
Ja és a felejtéssel az a baj, ha az eredeti oldalon megvan a tartalom valami formába, akkor sokáig. Mondhatnám, ha előtte manuálisan átváltoztattad volna , akkor lehet nem lenne ott a kép, de ez se tuti biztos. Akkor szokott még jellemzően törlődni, ha esetleg egy hibakódot kap az indexelő bot-ja ezért bejegyzi, hogy a kép nem elérhető és végül törlődik..
Még ezt a linket is megnézheted, de lehet ugyanoda jutsz
Köszönöm szépen a választ!
Annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy mielőtt inaktiváltam a fiókot, töröltem minden képet, megosztast
Illetve megváltoztattam a nevemet és a felhasználónevet is!
Az első válaszban lévő linket megnyitottam, de elég bonyolultnak tűnik, illetve tényleg olyan, mint egy"feljelentés", kicsit tartok tőle, de köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!