Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook marketplace-n PC-n...

Facebook marketplace-n PC-n hogyan kell autót keresni?

Figyelt kérdés
Van egy autó, amit lehet hogy meg szeretnék venni. Telefonon megtaláltam, csak beírtam a típusát és kidobta, PC-n viszont nem. Utána elkezdtem összehasonlítani, hogy a 2 készülék milyen találatokat ad, és a gépen jóval kevesebb jelenik meg. Ez miért van? Be kellene állítani valamit, hogy megjelenjen minden hírdetés ott is? Nem először találkoztam ezzel, most is amiatt néztem meg telefonról is, mert gépen végignéztem az összes ilyen hirdetést, és eszembe jutott hogy a telefon lehet többet kidob. És tényleg.

2021. ápr. 14. 09:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs beállítva PC-n, hogy a lakóhelyedtől mondjuk 20km-re jelenítse meg a találatokat?
2021. ápr. 14. 17:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Nincs, azt néztem.
2021. ápr. 14. 19:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Közben rájöttem, hogyha pontosan írom be a keresőbe, akkor kidobja.

Például ha a hirdetés neve "Seat Toledo 2.0i", akkor én hiába keresek rá "Seat Toledo" néven, nem dobja ki. De ha utánaírom a 2.0i-t is, akkor már igen.

2021. ápr. 14. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor ebben is sz.r a Facebook.
2021. ápr. 15. 04:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!