Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mobil internet megosztása...

Mobil internet megosztása routerrel?

Figyelt kérdés
Alapból hálózati internetem van, amit a ruter oszt el több felé wifin vagy kábelen keresztül. Megesik néha, hogy nincs szolgáltatás, ilyenkor a mobil netet használom, amivel hotspotként szórom a wifit. Igen ám, de a teló először is nem éri el az összes eszközt wifin, másodszor a vezetékes netet használó eszközökkel nem tudom megosztani. Hogyan tudnám azzal a routerrel megosztani a mobil netet, amibe a lan vezeték is befut, hogy a router ossza a wifit vagy a kábeles netet mint máskor, hogy minden eszköz kapjon netet akkor is, ha a vezetékes net szünetel?
2021. ápr. 13. 14:21
 1/3 Fsms ***** válasza:

Van olyan Router, amibe be tudod tenni a 4g s kártyát és vezetékes is.

[link]

2021. ápr. 13. 14:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Az igen. Van ára rendesen. Ez a megoldás nem igen jó, hisz akkor a kártyát cserelgethetem, hisz ha van rendes net, akkor az a teloban van. Más egyéb?
2021. ápr. 14. 10:08
 3/3 Fsms ***** válasza:

A Vodafone-nál adnak ikerkártyát a mobil eszközbe plusz 100 HUF per hó (klón kártya). Tehát nem kell cserélgetni, szerintem a többieknél is van ilyen.

Erre más megoldás nincs.

Igen ezek az eszközök nem olcsók, de használhatóak ezt fizeted meg.

2021. ápr. 14. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!