Szerintettek mekkora értéke lehet egy ncore meghívónak?
Tudom hogy nem lehet pénzért árulni, mert benne van a szabályzatban és be is tartom.
Ha jobban bele gondolunk vannak olyan tartalmak rajta pl.. régi sorozatok amiket máshonnan nem hinném, hogy be lehetne szerezni.
Találkoztam már olyan fanatikus emberekkel akiknek a 100.000 forintot vagy még többet is meg ér egy meghívó.
Nem szándékozom árulni senkinek csak érdekeség képen írtam ki hogy ti mit gondoltok erről?
A trollok kíméljenek. Köszönöm.
"Találkoztam már olyan fanatikus emberekkel akiknek a 100.000 forintot vagy még többet is meg ér egy meghívó.
Azt nagyon erősen kétlem :)
-----
Maximum 4.95$-t, ennyi a legolcsóbb prémium előfizetés hozzá.
#1: az előfizetés nem fedezi a kockázatomat, ha olyan embert hívok meg, aki miatt megbüntetnek később, esetleg ki is tiltanak. Azért kell felnyomni az árakat, hogy a komolytalan embereket kiszórja.
Én legalább 50 ezer forintnál érzem bebiztosítottnak azt, hogy aki (egy nekem vadidegen ember) ennyit kiad egy meghívóért, komolyan gondolja és maradéktalanul betartja az oldal szabályait. Mert neki sem érdeke, hogy kidobott ennyi pénzt a semmire, ha végül tiltják. Persze ezek irreális számok, tudom.
*
belegondolunk
megér
érdekességképpen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!