Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internet szolgáltatónak van...

Internet szolgáltatónak van biztosítása?

Figyelt kérdés
Bejött a villám az internetes hálózaton. Vitte magával a modemet, routert és biztonsági kamera rendszert. Igen, biztosan qz internetes hálózaton érkezett be a villám. Van erre valami kártérítési kötelezettsége a szolgáltatónak? Lássuk be nem életszerű egy kamera rendszert kihúzni villámlás idejére.
2021. ápr. 2. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy ez a te sarad. Ha van lakásbiztosításod és kiterjed a villámkárra akkor tőlük kérhetsz kártérítést. De miért nem hívod fel a szolgáltatót? Ők biztosan el tudják mondani hogy mi a helyzet ilyenkor.
2021. ápr. 2. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:

"Lássuk be nem életszerű egy kamera rendszert kihúzni villámlás idejére.”

Ha biztosra akarsz menni akkor többlépcsős villámvédelemre van szükséged. Ha azon keresztül megy tönkre a kamerarendszer akkor azért már az a cég felel aki beszerelte a villámvédelmet.

2021. ápr. 2. 20:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Van villámvédelem internet kábelre? Nem hallottam még ilyenről. Hálózati feszültség oldalról védve van.
2021. ápr. 2. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Lakás biztosítás fedezi jó esetben a villámkárt. :)
2021. ápr. 2. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Természetesen van. Koax és ethernet is.
2021. ápr. 2. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!