Milyen büntetést kapnak a meghívót küldő ncore felhasználók? több lenn
Figyelt kérdés
Tehát olvastam neten, hogy a meghívó felelős a meghívottért, de milyen mértékben? Milyen büntetést kap, ha mondjuk a meghívott nem seedel, trollkodik, beszólogat a staffnak, stb???2021. márc. 30. 14:57
2/12 anonim válasza:
Kiteszik. Ezert nem is kuldozgetek senkinek meghivot.
4/12 anonim válasza:
Én régebben kaptam tiltást, mert a meghívottamat is tiltották, de ez tényleg csak rendkívüli esetben fordul elő. :) Azóta sztem az ncore is picit nyitottabb lett ilyen téren.
5/12 anonim válasza:
Ha inaktivitás vagy letöltésmegvonás után tiltanak ki valakit, a meghívó felet nem büntetik. Ezek passzív szabálysértések (úgy követi el valaki, hogy nem csinál meg egy adott dolgot).
Ha a szabálysértés aktív (szándékosan elkövetett szabálysértés, például aránycsalás, trackerülés, tiltást követő visszaregelés) akkor büntetik a meghívó felet is.
Az egyéni viselkedés jó kérdés, nem kellene azért felelősséget vállalni a meghívó félnek, aránytalanul nagy büntetés lenne a tiltása. Még a tiltott felhasználó visszahívása is megkérdőjelezhető, hiszen nem tudod ellenőrizni, a meghívottad pedig letagadhatja (vagy elhallgatja), hogy már volt tag.
6/12 anonim válasza:
6 embert hívtam meg eddig, 3 törlődött. Semmi következménye nem volt számomra.
7/12 A kérdező kommentje:
és még annyi, hogy sima felhasználó vagyok csak, és ha veszek mondjuk standard plus-t, amivel lehet 100 pontért meghivot küldeni akkor fogok tudni küldeni? mert ugye elite rangtol lehet csak? vagy a prémium feloldja arra az 1 hónapra?
2021. márc. 30. 16:32
8/12 anonim válasza:
Aranycsalas regota megy haveromnak, sosem basztak ki.
9/12 anonim válasza:
Abszolút semmi nem történik, egyik fiókom 14hónapon keresztül kapott büntit mert nem seedeltem, aki meghívott sose panaszkodott, hogy megbaszták volna... csak ijesztgetés ez, én is csomó idegennek küldtem meghívót, néhányuk már törölt felhasználó, de sose büntettek meg engem miattuk ;)
10/12 anonim válasza:
Hiaba pontoztok le, eloben is lattam, hogy mutatta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!