Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen büntetést kapnak a...

Milyen büntetést kapnak a meghívót küldő ncore felhasználók? több lenn

Figyelt kérdés
Tehát olvastam neten, hogy a meghívó felelős a meghívottért, de milyen mértékben? Milyen büntetést kap, ha mondjuk a meghívott nem seedel, trollkodik, beszólogat a staffnak, stb???

2021. márc. 30. 14:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Kibasszák
2021. márc. 30. 15:00
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Kiteszik. Ezert nem is kuldozgetek senkinek meghivot.
2021. márc. 30. 15:05
 3/12 GreatLear válasza:
68%
Megfognak, kibasznak
2021. márc. 30. 15:05
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
Én régebben kaptam tiltást, mert a meghívottamat is tiltották, de ez tényleg csak rendkívüli esetben fordul elő. :) Azóta sztem az ncore is picit nyitottabb lett ilyen téren.
2021. márc. 30. 15:09
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

Ha inaktivitás vagy letöltésmegvonás után tiltanak ki valakit, a meghívó felet nem büntetik. Ezek passzív szabálysértések (úgy követi el valaki, hogy nem csinál meg egy adott dolgot).

Ha a szabálysértés aktív (szándékosan elkövetett szabálysértés, például aránycsalás, trackerülés, tiltást követő visszaregelés) akkor büntetik a meghívó felet is.

Az egyéni viselkedés jó kérdés, nem kellene azért felelősséget vállalni a meghívó félnek, aránytalanul nagy büntetés lenne a tiltása. Még a tiltott felhasználó visszahívása is megkérdőjelezhető, hiszen nem tudod ellenőrizni, a meghívottad pedig letagadhatja (vagy elhallgatja), hogy már volt tag.

2021. márc. 30. 15:09
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
6 embert hívtam meg eddig, 3 törlődött. Semmi következménye nem volt számomra.
2021. márc. 30. 15:18
 7/12 A kérdező kommentje:
és még annyi, hogy sima felhasználó vagyok csak, és ha veszek mondjuk standard plus-t, amivel lehet 100 pontért meghivot küldeni akkor fogok tudni küldeni? mert ugye elite rangtol lehet csak? vagy a prémium feloldja arra az 1 hónapra?
2021. márc. 30. 16:32
 8/12 anonim ***** válasza:
4%
Aranycsalas regota megy haveromnak, sosem basztak ki.
2021. márc. 31. 03:15
 9/12 anonim ***** válasza:
25%
Abszolút semmi nem történik, egyik fiókom 14hónapon keresztül kapott büntit mert nem seedeltem, aki meghívott sose panaszkodott, hogy megbaszták volna... csak ijesztgetés ez, én is csomó idegennek küldtem meghívót, néhányuk már törölt felhasználó, de sose büntettek meg engem miattuk ;)
2021. márc. 31. 20:44
 10/12 anonim ***** válasza:
8%
Hiaba pontoztok le, eloben is lattam, hogy mutatta :D
2021. márc. 31. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!