Hol lehet új IP címet kérni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 29. 20:32
1/17 A kérdező kommentje:
Letiltottak egy kedvenc oldalamról és szeretném ezt feloldalni.
IP-címemet tiltották le így regisztrálni se tudok se semmit szinte.
Próbáltam már kihúhzni a wifi modemet meg a falbeli konnektort is de semmi.
Ez fizetős lenne e vagy ingyenes?
ha új számítógépet veszke akkor ott megváltozik az ip cím vagy ott is az marad? mert erre is gondoltam.
2021. márc. 29. 20:39
2/17 anonim válasza:
Ha dinamikus IP címed van húzd ki kb 5 percre a routert majd vissza, és szinte biztos újat fogsz kapni.
3/17 A kérdező kommentje:
Próbáltam írni az oldal üzemeletőinek de vissza se írtak így van számomra megoldás?
2021. márc. 29. 20:42
4/17 A kérdező kommentje:
2.igazából fogalmam sincs milyen épp azt miből tudhatom meg?
2021. márc. 29. 20:42
5/17 anonim válasza:
Akkor nem húztad ki elég ideig, azért kell pár perc hozzá, hogy addig jó eséllyel felszabadul a régi IP címed. Telekomnál működik biztosan ez tapasztalat.
6/17 A kérdező kommentje:
5.igazad van ez tényleg ok lehet.
pár mp volt amúgy ha belegondolok..
5 perc elég amúgy?
2021. márc. 29. 20:44
7/17 anonim válasza:
99% hogy dinamikus a tied is, statikust általában csak külön kérésre adnak magánszeméyleknek.
8/17 anonim válasza:
Nálam elég szokott lenni, szerintem elég lesz ott is.
9/17 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2021. márc. 29. 20:54
10/17 anonim válasza:
Siker? :) Én voltam csak végig am :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!