Hogyan tudok a youtub-ról zenét leszedni?
Figyelt kérdés
Már próbáltam a save2 - t meg mást is de nem megy.Hogyan lehet?2008. dec. 4. 21:09
1/11 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=youtube+zene..
Már sok ilyen kérdés volt, körül!:)
2/11 anonim válasza:
amúgy meg pl. [link] ,de még sok oldallal lehet,de én ezzel szoktam leggyakrabban.....
Előző is én voltam:)
3/11 A kérdező kommentje:
Zamzaron én is voltam már de ott hogyan kell?
Jah és köszi
2008. dec. 4. 21:34
4/11 anonim válasza:
A Save2Pc igen jó, csak annak a proff változata(Save2PcPro) ami mindent tud. Pl: azt hogy csak a zenét szedje le, ne csak az egész videót. Nem mellékes, hogy gyorsan dolgozik, nem úgy, mint az internetes konvertálók. Szerintem azt használd!
5/11 anonim válasza:
Ha esetleg szükséged van rá, tudok segíteni a pro változat használatában. Van egy kis tutorial is.
6/11 anonim válasza:
Szerintem a legegyszerubb converterrel,itt a cim [link]
Ha ezzel segitettem kerlek pontozzal,koszi.
7/11 anonim válasza:
Free Download Managaer-el ezzel tuti beválik és egyszerű csak a linket kell bemásolni és már kész is és konvertálni is lehet vele!
9/11 anonim válasza:
Én letőltöttem a Tube Tilla programot és azzal töltöm le. Ott megtudod adni, hogy milyen formátumban szeretnéd letölteni. Mp3, Mp4, stb... És ami nagyon fontos még, hogy ingyenes, könnyű használni és gyors!!!
10/11 anonim válasza:
Ez az oldal leszedi neked, amit akarsz, csak be kell írnod a linkjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!