A Spotify-n nocopyright-ok/copyrightfree-k a zenék?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy vannak külön ilyenek, de amihez nincs külön odaírva, az jogvédett? Még nem vagyok előfizető, de tervezek premium lenni. Ez milyen előnyökkel jár?2021. márc. 29. 19:18
2/4 anonim válasza:
Prémiummal is csak a hallgatásra szerzel jogot (+ offline is hallgathatod letöltés után), de tovább nem terjesztheted a zenéket, ugyanúgy jogvédett marad.
3/4 A kérdező kommentje:
Elkezdtem streamelni twitch-en, és közben szeretek zenét hallgatni úgy hogy a nézők is hallják. Eddig youtube-on hallgattam nocopyright zenéket, de van köztük sok olyan ami nem tetszik. Az aki a saját kedvenc zenéit hallgatja, hogy oldja meg hogy ne legyen copyright?
2021. márc. 29. 22:59
4/4 anonim válasza:
A weboldal zenéjét addig a pontig használhatod szerzői jogok megsértése nélkül amíg feltünteted a leírásban vagy jól látható helyen a weblap címét és/vagy a YT csatorna linkjét [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!