Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet a Firefox-ban egy...

Hogy lehet a Firefox-ban egy beírt weboldal nevét előbbre tenni? több lenn

Figyelt kérdés

Tehát bővebben: ha beírom a címsávban a weboldal nevét, azt akarom, hogy egyből azt ajánlja fel, és csak enterezni kell utánna, nem kell beírni az egészet. Tehát mondjuk beírok 3 betűt, és az általam akart oldal ugorjon fel. Mondok egy példát: nekem ha beírom hogy:"ind", akkor egyből az indavideo.hu oldalt ajánlja fel, mivel már sokszor rámentem, így gondolom megjegyezte. Viszont nekem az indavideo.nxu.hu kell, ami videoletöltő oldal, és ha beírom az ind kulcsszót, akkor ez az oldal csak a lista legalján van, nekem pedig ez kéne hogy egyből erre menjen rá ha entert nyomok.

Szóval hogy lehet feljebb vinni a lista legalján levő weboldalakat? (azt már próbáltam hogy frissítgettem f5-el hátha előrébb teszi, de nem tette, lehet kevés volt, nemtudom)

2021. márc. 29. 16:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Arra tippelnék, hogy könyvjelzőzni kell és kulcsszavakat is megadni, ha lehet..
2021. márc. 29. 16:21
 2/15 anonim ***** válasza:

Elvileg a Firefox profilkönyvtárában

[link]

van egy places.sqlite nevű adatbázis, aminek moz_places táblája tartalmazza a meglátogatott oldalakat:

[link]

feltételezem ezen táblát módosítva lehetne előrébb sorolni bizonyos oldalakat.

2021. márc. 29. 16:30
 3/15 anonim ***** válasza:
nem kell az elejével kezdeni, próbáld ki, hogy nxu.
2021. márc. 29. 18:57
 4/15 A kérdező kommentje:

2-es: lehetséges hogy így kell, de bonyolultan hangzik

3-as: igy is legalul van, ilyen keresőszavak vannak felette: nyuszi, nyugat, nyuszt :D

2021. márc. 29. 21:46
 5/15 anonim ***** válasza:
#3 vagyok. Ha felveszed a kedvencekhez, adhatsz neki kulcsszót, amit begépelhetsz.
2021. márc. 29. 21:56
 6/15 anonim ***** válasza:
#1-es vagyok, nos ki tudtam próbálni, de már látom mi a gond. Láttam ugyan egyfajta megoldást a neten, de sajnos nem írta, hogy igazából mit is kéne megváltoztatni.
2021. márc. 30. 09:07
 7/15 A kérdező kommentje:

akkor milyen megoldás az, ha nem írja le hogy kell? :D

egyáltalán miből gondolod hogy megoldás?

2021. márc. 30. 12:19
 8/15 anonim ***** válasza:
2021. márc. 30. 12:30
 9/15 anonim ***** válasza:
Lehet létre kel hozni a fájlt valahol, a profil könyvtárban vagy a firefox könyvtárban..
2021. márc. 30. 12:32
 10/15 anonim ***** válasza:
2021. márc. 30. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!