Hogy lehet a Firefox-ban egy beírt weboldal nevét előbbre tenni? több lenn
Tehát bővebben: ha beírom a címsávban a weboldal nevét, azt akarom, hogy egyből azt ajánlja fel, és csak enterezni kell utánna, nem kell beírni az egészet. Tehát mondjuk beírok 3 betűt, és az általam akart oldal ugorjon fel. Mondok egy példát: nekem ha beírom hogy:"ind", akkor egyből az indavideo.hu oldalt ajánlja fel, mivel már sokszor rámentem, így gondolom megjegyezte. Viszont nekem az indavideo.nxu.hu kell, ami videoletöltő oldal, és ha beírom az ind kulcsszót, akkor ez az oldal csak a lista legalján van, nekem pedig ez kéne hogy egyből erre menjen rá ha entert nyomok.
Szóval hogy lehet feljebb vinni a lista legalján levő weboldalakat? (azt már próbáltam hogy frissítgettem f5-el hátha előrébb teszi, de nem tette, lehet kevés volt, nemtudom)
2-es: lehetséges hogy így kell, de bonyolultan hangzik
3-as: igy is legalul van, ilyen keresőszavak vannak felette: nyuszi, nyugat, nyuszt :D
akkor milyen megoldás az, ha nem írja le hogy kell? :D
egyáltalán miből gondolod hogy megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!