Miért nem működik a mobilinternetem?
Figyelt kérdés
Csatlakoztattam a géphez, de nem reagált semmit és nem is ismeri fel a gépem! Mit tegyek?2010. aug. 19. 22:29
2/12 A kérdező kommentje:
és bekapcsolni hogyan mikor csak egy kis stick és semmi nincs rajta amivel betudnál!
2010. aug. 20. 08:14
3/12 anonim válasza:
Hát hallod ,nagyon hamar elakadtál a mobilnetezésben ,mondhatni,már a legelső akadálynál. Nem kaptál egy kis leírást,vagy nincs a neten a szolgáltatódnak egy leírása ennek a kütyünek az üzembehelyezéséről ? Mert a netet látom el tudod érni másról is ,abból gondolom,hogy ha még nem tudtad bekapcsolni a stikked,azért ezt a kérdést is ideírtad valahogyan.
4/12 A kérdező kommentje:
eddig probléma nélkül működött és mostmár nem csinál semmit!
2010. aug. 20. 09:24
5/12 anonim válasza:
valószinü nem lássa az usb port elöveszed a kislemezét és feltelepited
vagy dugd átt másik usb portba
6/12 anonim válasza:
töltsél rá pénzt és ellenőrizd hogy a indításkor mejik hálózatra kapcsolódi
vagy ha az sem megy vágd földhöz:)
7/12 A kérdező kommentje:
telepítő cd-t nem kaptam hozzá hanem a telepítő program a sticken van! A sim kártya benne pedig előfizetéses! de bevittem a t-mobile-hoz és az ottani gépen működött!
2010. aug. 24. 20:22
8/12 anonim válasza:
Menj be a saját gépre és indítsd el a azt a meghajtót, amelyik hozzá tartozik. Pl.: nálam E meghajtó. A "cserélhető adathordozós eszközök"nél keresd. Ha megnyitod a meghajtót elindul a telepítője, feltelepíted, azután újra indítasz. Nekem így kellett és azóta is megy, ki se húztam. Ha tudod, lécci, írd vissza, sikerült-e.
9/12 A kérdező kommentje:
de mág hordozható eszközként se jelenik meg! magával a stickkel leget a baj?
2010. aug. 24. 22:09
10/12 anonim válasza:
Édesapám, a legjobb, ha kiveszed s SIM kártyát és telóban leveszed a biztonsági zárat. (PIN kód BE, illetve KI). Ha így sem látja a Windows, akkor töröld mindenhonnan, vedd ki a SIM kártyát, aztán úgy dugd az USB portba. És mindig ugyanabba, ahová telepítetted. Ha kéri a SIM kártyát, akkor beleteszed és befejezi a telepítést. Utána ne kapcsolódj, hanem Eszközkezelés, ott a stick száma, kattints rá és állitsd kizárólag 3G-re. Kapcsolatkezelés: Egyedi, APN internet.(cég neve).net, DNS1, DNS2: be kell írni. Így megy a szélessáv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!