UPC model probléma, össze vissza villog, miért nincs internet?
A modemen található szövegek, és felette pöttyök:
Power - DS - US - Online - Tel1 - Tel2 - WLAN - WPS
Ezek közül a power fixen világít, a többi úgy villog, hogy rohamom lesz, ha tovább nézem.
Ez úgy történt, hogy egyik pillanatról a másikra megszűnt az internet kapcsolat, gondoltam kihúzom-bedugom, régi jól bevált módszer, de sajnos most nem nyert.
Körülbelül 3 éve használom, és eddig kitüntetést érdemlő munkát végzett, most viszont szopóágon vagyok, mert ehhez olyan hülye vagyok, mint a relativitás elmélethez.. :D
A DS és a WLAN erősebben villog, a többi szintén, csak kevésbé intenzíven.
Van erre valami házi gyógymód? Vagy szakit kell hívjak?
Mert ha én állok neki itt szerelőt játszani, annak lehet nem lesz jó vége. :D
A modem pontos nevét nem tudom, csak a felsorolt szövegeket, és hogy szép fekete, egy fehér UPC-s virággal.
Előre is köszi!
A modem alján van ird le ide :)
Kell lenni egy reset gombnak amit fogpiszkálóval tudsz benyomni kb 20 / 30 mp re áramtalanítva
Szia!
Nem tudom, hogy az segített-e amit írtál, vagy valami vicces kimaradás volt, de az tuti, hogy megint van net, és bejött! Hálám a tiéd, és köszönöm a segítséget! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!