Szerintetek a BitChute hazudik?
#30 Megint csak maszatolsz, terelsz.
Egyébként ilyenek vannak a Youtube-on is:
https://www.youtube.com/watch?v=rR2C7gkd_4E
https://www.youtube.com/watch?v=Bs-CSkGKcAs
#32: Miért is?
A #21-es állításoddal összhangban - ahol azt pedzegetted, hogy az "az öszes oltás elenes hir le törlik minden honnan" - amikor a #23-as hozzászólásomban rámutattam, hogy ez nem így van, mert
""Dr." Gödény, "Ázsiába szakadtam", Vaxxed, Nebáncsvirág Egyesület - mind-mind elérhetőek a Youtube-on"
ezzel cáfolva azt; a #30-as hozzászólásodban - eltérve a témától - megint tettél egy kijelentést, amit #31-es hozzászólásomban megint csak cáfoltam.
Erre meg nekiállsz argumentum ad hominem vádaskodni
"inkáb fertőződj meg koronával",
meg Müller Cecillia szerencsétlen (ezt pedzegetik a #33-as hozzászólásodban citált fórumtopik #4-es hozzászólásában) - valahonnan kiragadott (megint csak visszautalnék a #14-es hozzászólásom lényegére: mikor, milyen kontextusban hangzott el) - kijelentésén élcelődni. Értelmetlen, vitaképtelen lépés.
35: Azért Ázsiaba Szakadtam-ot ebben a felsorolásban látni...
Ő minden, csak nem oltásellenes
Hogy hazudik-e a Bitchute? Lehet hogy hazug videók is vannak fenn, mint ahogyan a jutubon és az összes videómegosztón.
Miért fontos ez neked?
Mert vannak fenn oltásellenes videók?
Ne törődj vele!
Ha te be akarod oltatni magad, akkor oltasd be!
De ha nem, akkor ne oltass!
A reklámokban azt mondják, írják, megvéd téged az oltás.
És a reklámok igazat mondanak?
Mi a garancia arra, hogy tévé, rádió, az újságok, a netes portálok nem hazudnak?
Szlávik azt mondta a tévében, hogy két év múlva kiderül, hogy jó volt-e az oltás vagy nem, mert a világon most gyógyszerkísérlet zajlik.
Akkor szerinted Szlávik hazudik, vagy igazat mond?
Ja, és Cecilia azt mondta tavaly, hogy nincs szükség maszkra.
Utána meg kötelezővé tették.
Valaki hazudott.
Vagy nem?
"Ja, és Cecilia azt mondta tavaly, hogy nincs szükség maszkra.
Utána meg kötelezővé tették.
Valaki hazudott.
Vagy nem?"
Müller Cecilia országos tisztifőorvos a pandémia jelen helyzetétől függő szakmai WHO-ajánlásokat tolmácsolja (eredetileg ők is azt javasolták - az egészségügyi dolgozók ellátottságának fenntartása érdekében - hogy aki egészséges, annak nem kell feltétlenül maszk).
Önmagában - otthonmaradás, távolságtartás, fertőtlenítés/kézmosás, átoltottság nélkül - a maszk - pláne a szimpla szövetmaszk - nem véd meg a fertőzéstől - pláne ha azt nem megfelelően viselik - csak csökkenti a fertőzés kockázatát.
"A reklámokban azt mondják, írják, megvéd téged az oltás.
És a reklámok igazat mondanak?"
Az oltás egyénileg csak kockázatcsökkentő eszköz, csökkenti a betegség kialakulásának, a komolyabb szövődmények létrejöttének az esélyét.
Ha kellő számú egyed kapja meg az oltást, akkor a nyájimmunitás révén a népesség védett lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!