Jelenleg milyen feltételekkel szerezhetek publikus IP címet? (2021)
Azt szeretném megtudni körbetelefonálgatások nélkül, hogy melyik szolgáltató milyen feltételekkel ad nekem publikus ip címet (=nem NAT forwardoltat). Mivel helyi szolgáltatást akarok indítani otthon, pl. webszervert, kamerát, internetről elérhető tárhelyet.
Eddig azt hittem ez ingyen kérhető. Most a digi honlapján azt találtam, csak KKV-k számára lehetséges, és ha jól értem fizetni is kell érte pluszba.
A többi hazai szolgáltató esetleg ajánl barátibb lehetőséget magánszemély számára? Nem találtam erről semmit
Kevered a dolgokat, neked fix IP kell, nem csak az kell, hogy publikus legyen. Azt ingyen megcsinálják, akár este 6-kor (nekem 10 perc alatt megvolt), de a fixért kőkeményen fizetni kell.
Elméletileg a Tarr ad magánszemélyeknek is statikus IP-t, legalábbis pár éve még így volt.
De szerintem jobban jársz, ha veszel egy VPS-t havi 1200Ft-ért (én ennyit fizetek rá, de tudtommal van akár 450Ft-ért is), ahhoz is adnak IP-t.
Köszi a válaszokat :) Már sokkal jobban értem, miről van szó
Ui.: Téveset írtam igen, a Digi tényleg csak a fix IP-ért kér KKV feltételt, és plusz pénzt ( [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!