Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért utálják ennyire az...

Miért utálják ennyire az Otherworldot?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy konkrétan bármit csinálnak a gamer közösség egyből shitpostolja meg oltogatja. Ha objektívan nyilvánulnak meg és nem Istenítenek egy játékot egyből megy a hiszti, hogy "AZTMONDTA A KEDVENC JÁTÉKOMRA HOGY BUGGOS". Meg mostmár tényleg szerinted divattá vált hogy az OW-t utálni kell.

2021. márc. 22. 11:35
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
Én szeretem őket. Nem tudom miért utálják sokan. Az biztos, hogy Zoly kegyetlen tud lenni a tesztek megfogalmazását illetően, de emiatt is szeretem :D.
2021. márc. 22. 11:43
 2/7 anonim ***** válasza:
97%

Egyszerűen szakmaiatlan amit kiadnak. Például ott van a Last of Us 2, amit a pletykák idején elég keményen betámadtak, aztán mikor megjelent a játék, érdekes módon máris eltűntek a bajok az éterbe. Pedig a legtöbb pletyka igaz volt. Aztán vegyük még a 2015-ös NFS bemutatót. Bármennyire is jól szórakoztam, és bármennyire is utálom azt a játékot, a videó alkalmatlan arra, hogy lásd a problémák súlyát és milyenségét.

Rátérve kicsit a Gorefestre, és az ezért volt sz@r szériákra: Szeretem ezeket, mivel humorosan mutatnak be jellemzően borzasztó filmeket, de nem egyszer futottam már bele abba, hogy túlzásba sikerült vinni a részletek részleteinek a belekötésébe. Pláne mikor kiderül, hogy van mögöttük logika és realitás, csak sikerült nem észrevenni.

Nem azt mondom, hogy utálom amit csinálnak, vagy hogy nem szórakoztatóak. Csak nem ártana konzisztensnek lenni, és kicsit alaposabban megnézni a bemutatott anyagokat.

2021. márc. 22. 11:56
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem picit felületesen tesztelik a játékokat (én leginkább játékokkal kapcsolatos videóikat nézem). Szeretnek azért lefelé húzni, míg az általuk inkább érzelmi alapon jónak ítélt játékokat dícsérni.

2015-ös NFS bemutató szórakoztató szerintem is, de ennyi. Komolyan venni nem lehet.

Egyik nap Far Cry 3 bemutatót néztem meg még régről. Gondolom nem kell bemutatni mekkora játék volt. Sikerült oda kilyukadni, hogy csak azért jó, mert abban az évben okádék az FPS kínálat. Meg nem is szép, meg repetitív, meg rossz az AI stb. Rossz AI-val kapcsolatban az volt a probléma pl, hogy 2 ellen fél állt egymás mellett. Sniperrel lelőtte Zoli az egyiket. És mi az már, hogy ezt a másik észreveszi. Mert hogy ő sniperrel lőtt. ????? Mondom ok.

2021. márc. 22. 12:31
 4/7 anonim ***** válasza:
23%
A Far Cry 3 nem volt egy nagy játék. Jó volt, de nem emlékezetes semmilyen szempontból.
2021. márc. 22. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
3%
Én személy szerint nagyon szeretem őket. Van benne szubjektív és objektív rész is. De alapvetően jók a tartalmaik
2021. ápr. 5. 22:54
 6/7 anonim ***** válasza:
95%

Én azzal kezdeném hogy ha te bármilyen jellegű kritikát fogalmazol meg a "nagy OW" irányiba hogy szerinted ez nem így van, akkor bunkó flegma stílusú válaszban küldenek el a halál fütykösére, hogy te mégis mit képzelsz magadról, hogy őket mered kritizálni.

Mert hát ők a "nagy" "kritikusok". Ők Istennel vannak egy szinten. Há te mégis mit képzelsz magadról hogy nem az Ő véleményüket osztod.

Ilyen mentalitással ne is csodálkozz hogy az emberek 2 félképpen viszonyulnak hozzájuk.

1. Sírnak rajtuk a röhögéstől, mert szánalom amit csinálnak. És csak magukat égetik le.

2. Finoman szólva le fogják ejteni a véleményüket.

Egyébként ha valamire sok ember mondja azt hogy JÓ vagy ROSSZ annak azért általában szokott alapja is lenni.

És igen az OW-t sok ember utálja. Mert 1. NULLA kritikai tűrőkepésségük van ha őket kritizálja valaki. Azonnal tiltanak.

2. Azt az Istenverte nyavalygást amit leművelnek 1-1 játéknál. A CIA is bekérhetné hivatalos vallató anyagnak. Nem egyszer pedig jogtalanul húznak le valamit.

Ilyen alapon én pl nem játszottam volna a Resistance 2-t, Halo 3-t vagy a Medal of Honor Warfighter-t sem csak azért mert egy önjelölt agyagvázának aki kritikusnak képzeli magát ez nem tetszett.

Nos számomra az OW véleménye egyenlő a WC-ben landoló fekáliával.

És ha kilépsz a YT-s csatornájukról rá fogsz jönni hogy a többség ezt a véleményt ossza.

2021. máj. 4. 11:29
 7/7 anonim ***** válasza:
95%
Értelmesebb körökben mindig is vicc tárgya volt, amolyan mém forrás. Ebben semmi meglepő nincs.
2021. máj. 5. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!