Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A YouTuben a feliratkozók...

A YouTuben a feliratkozók közt van 1és hogyan fogadjam el hogy ismerős legyen? Vagy mit kell csinálni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 12:46
 1/7 A kérdező kommentje:
van 1ember*
2010. aug. 19. 12:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Még mindíg javíts kicsit a kérdésen. Nem érthető.
2010. aug. 19. 17:54
 3/7 A kérdező kommentje:
A YouTuben valaki az ismerősöm szeretne lenni ezért feliratkozott a csatornámra és ilyenkor mit csináljak hogy ne a feliratkozók listáján legyen hanem az ismerősök listáján..
2010. aug. 20. 10:16
 4/7 anonim válasza:

szia nekem is pont ez lenne a kérdésem

azóta rájöttél, hogy hogyan kell?:D

2010. aug. 22. 23:30
 5/7 A kérdező kommentje:
szia még nem :S:S de ha rájövök szólok:) már pedig próbáltam minden de eddig nem sikerültxD:S
2010. aug. 23. 15:04
 6/7 A kérdező kommentje:
ahol a youtuben megnézed valaki csatornáját ott ahol írja hogy hány éves stb. ott a képe mellet ott van 1ojan h: "feliratkozás az ismerősök listájára" vagy valami ilyesmi és gondolom arra rámész azt elkell fogadja vagy ha neked mennek rá akk neked kell szntem így vhogy:)
2010. aug. 29. 17:58
 7/7 anonim válasza:
köszi
2010. aug. 30. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!