Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért görget fel meg le magát...

Miért görget fel meg le magát a web oldal magától?

Figyelt kérdés

Egy ideje fenn áll ez a probléma, hogy bármely oldalon vagyok a böngésző néha magától fel meg le görget és ez által kellemetlen az internetezés.

Nem tudom, hogy az egeremmel e van e baj de vettem új egeret és azzal is ugyanúgy görget szóval nem az egér lesz a hunyó.

Régi használt laptop ami már halálát veri meg minden baja van de még bírja amúgy dell latitude e4300 laptop.

Meg néha indításkor meg amúgy felugrik ilyen beragadó billentyűzet parancs és hang is néha van, ezt mondjuk orvosoltam, hogy sokszor megnyomtam a shift-et és eltűnt de a görgetés fenn marad.

Nagyon creepy mintha hackelve lenne a gépem vagy valami tönkre ment benne?

Meg amikor én akarok görgetni akkor is csinálja ezt, sokszor nem tudok rendesen elolvasni egy oldalt mert állandóan pörget fel meg le.

Mi lehet a probléma?

Amúgy lehet nem csak a weboldalaknál van ez hanem pl.képeket böngészve is a gépemen.

Sajnos nincs másik működő laptopom így muszáj ezt használni míg nem veszek másikat ami még pár hónap.

2021. márc. 19. 17:13
 1/1 Lebannen válasza:
Esetleg a valamelyik nyíl billentyű van beragadva. Vagy próbáld az egeret átdugni másik USB portba.
2021. ápr. 12. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!