Alaplap probléma lehet, hogy folyton ledobál az internetről?
Sziasztok, lenne egy olyan gondom ami pár nappal ezelőtt kezdődött mikor kétszer elment az áram, azóta hátul az alaplapnál az internet bemenetnél 1 narancssárga világítás van, az elvileg az hogy áramellátás alatt van, és mellette a led pirosan világít, eddig zölden világított, ennek okán mivel nem volt internetem vettem egy hálozati kártyát pci-e foglalatos, 3 órán keresztül gond nélkül volt internetem, utána megint elment az internet, párom gépébe próbáltam ott müködik hiba nélkül, boltban megnézte a srác akitől vettem semmi gondot nem tapasztalt.
Annyit tanácsolt hogy rakjam újra a gépet, ez meg is történt, akkor megint müködött egy 5 óráig stabilan és elment, most meg azt csinálja a számítógép, hogy Pár percenként visszajön a net, majd el is megy rá 1-2 percre, és közben az egész gép belaggol. Egy alaplap cserével megoldhatnám a dolgot? Hozzáteszem hogy nem egy rossz alaplapom volt, legalábbis nem volt olcsó a maga idejében egy Asus z170a-ról van szó.
Másik alaplappal sajnos nincs lehetőségem kipróbálni a gépet.
Köszönöm a segítséget előre is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!