Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Signal-on és Telegram-on...

A Signal-on és Telegram-on írt üzeneteket tényleg lehetetlen lenyomozni?

Figyelt kérdés
Amennyire tudom a Messenger és májustól a WhatsApp is kiadhat harmadik félnek személyes üzeneteket. Van más biztonságos opció amihez senki nem fér hozzá a 2 félen kívül?

2021. márc. 17. 19:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ezt mi honnan tudjuk? Én azt hiszem lenyomozhatatlannak, amit linuxon helyileg titkositok magam 4096bites rsa kulcsal és azt másolom be az alkalmazásba.
2021. márc. 17. 20:08
 2/15 anonim ***** válasza:

[link]

Van ugyanilyen androidra is.

2021. márc. 17. 23:58
 3/15 anonim ***** válasza:
7%

Szia!

A Telegram is, és a Signal is szigorúbban veszi az adatvédelmet, mint a Facebook.

De ettől függetlenül bírósági végzésre ők is kiadják az üzeneteket, mert ez a kötelezettségük.

2021. márc. 18. 07:30
 4/15 A kérdező kommentje:
De az end-to-end encryption nem azt jelenti hogy ha akarnak se tudnak hozzáférni?
2021. márc. 18. 10:01
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

De azt jelenti. A 3-asnak fogalma sincs miről beszél. Nincs náluk semmi, amit akár bírósági végzésre ki tudnának adni.

2021. márc. 18. 17:48
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. márc. 18. 18:00
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van.

Náluk semmi nincs olyan mint a viber ok nem tárolnak semmit csak adják a platformot amit te utánna használsz!

2021. márc. 18. 22:52
 8/15 A kérdező kommentje:
Kérdés, hogy akkor miért éri meg nekik ingyen üzemeltetni és fejleszteni az appot és a szerverházakat? Honnan van nekik bevétel ha az adatokkal se tudnak kereskedni mint Zuckék?
2021. márc. 18. 22:56
 9/15 anonim ***** válasza:

Reklámok + állam bacsi

Az adat kereskedelmet pedig büntetik ok sem kereskednek adatokkal

2021. márc. 18. 23:02
 10/15 A kérdező kommentje:
Én egy reklámot se láttam még ezek közül semelyiken a Messengeren kívül. Az államnak miért lenne érdeke támogatni ezt? Olvastam hogy pár országban a kormány be is akarta tiltani a Telegrammot, mert a terroristák is lenyomozhatatlanul tudják használni.
2021. márc. 18. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!