Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan töröljek ki minden...

Hogyan töröljek ki minden előzményt?

Figyelt kérdés

Chrome-ban töröltem az összes előzményt és a google fiókomból is kitöröltem az összes tevékenységet. Viszont ha a chrome keresősávba beírok egy betűt, egyből kidob egy oldalt (egy URL-t) amit korábban megnyitottam. Ha kijelentkezek a google chromeból, akkor nem adja ki, szóval biztosan a google fiók tárolja ezt az adatot. Találtam egy linket a google support oldalán ami elvileg mindent töröl, de mégis megmarad valami mindig.

Hogyan lehetne törölni ezt a keresési javaslatot?

2021. márc. 11. 11:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Először kattints a "A Google Chrome személyre szabása és beállításai" gombra. Ott kattins az "Előzmények" opcióra, majd megint az "Előzmények" lehetőségre. Ezek után kattins a "Böngészési adatok törlése" lehetőségre, majd az "Alapok" és a "Speciális" fülön is jelölj ki mindent, az időszakot pedig állítsd "Mindenkori" opcióra. Ezt követően kattints az "Adatok törlése" gombra.

Ezen kívül a Google fiókodban az "Adatok és személyre szabás" fülön személyre szabhatod, hogy mely tevékenységeid kerüljenek naplózásra.

2021. márc. 25. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!