Melyik tárhely megbízható, vagy ideális megoldás?
Szia!
Webtárhely szolgáltatót keresel weboldal elhelyezéshez?
Én SSD webtárhelyet ajánlok. A HDD sebessége ma nem olyan gyors, bár kedvezőbb árban vásárolható meg.
Én sok szolgáltatót végig próbáltam, elég sok a különbség szolgáltató és szolgáltató között.
Amik megbízhatóak:
Hűek a nevükhöz, tényleg profi. 14 napos próbaverzió is elérhető, így nem veszel zsákbamacskát.
Több ezer termékes webáruháza náluk van egy céges ügyfelemnek, mindig gyors, sosem tapasztaltam lassulást vagy leállást.
Van ingyenes és fizetős tárhelyük. Már az ingyenes tárhely gyorsabb és megbízhatóbb, mint sok szolgáltatónál a fizetős. Gyakorlatilag minden igényhez vannak csomagok.
Kedvező árban minőségi szolgáltatást adnak (jobb, mint sok drágább webtárhely). A Cpanel webtárhelyüket ajánlom.
Külföldi tárhelyek közül:
Én a Román szerverüket használom. A Cpanel webtárhely szolgáltatásukat ajánlom, sokkal olcsóbb, gyorsabb és megbízhatóbb sok hazai tárhely szolgáltatótól.
Havi 2,95 dollárért (még 1000 Ft sincs) 10Gb NVMe SSD tárhelyet adnak, magas RAM és I/O kvótával. Európai szervert válassz, hozzánk a Limburg, Germany szerver van a legközelebb.
A lista természetesen nem teljes, a fentieket teszteltem. Ennél sokkal többet teszteltem, és nagyon sok nem vált be, lassú volt, mivel a szervereket túlértékesítették.
Magyar vagy külföldi szervert érdemes venni?
A válaszidő egyértelműen Magyar (Budapesti) szervernél a legkisebb Magyarországról. A Magyar szolgáltatónak megvan az az előnye, hogy az anyanyelvünkön kommunikálhatunk az ügyfélszolgálattal, szükség esetén pedig akár telefonon is felkereshetjük őket. Ugyanakkor sok hazai szolgáltató drágább árban adja a külföldiekhez képest ugyanazt a szolgáltatást, minőséget és sebességet.
A külföldi szervereknél távolságtól függően rosszabb a válaszidő (ez azonban csak milliszekundumokban mérhető, mivel az optikai hálózaton fénysebességgel halad az adat). Ha nem túl távoli szervert választunk, akkor a weboldal sebességén és betöltési idején nem lehet észre venni, hogy külföldi szerverről fut. Európai szervert érdemes választani, 1000 Km-en belül gyakorlatilag nem fogunk semmi különbséget észre venni a weboldal betöltési idején. Ugyanakkor sok nemzetközi szolgáltató nagyon kedvező árakkal dolgozik.
A legfőbb ellenérv, hogy a kommunikáció nehezebb egy külföldi szolgáltató esetében.
A legfőbb érv mellette, hogy sokszor kedvezőbb árban adják a hazai szolgáltatókhoz képest.
Én tudok adni neked tárhelyet amilyet nem látsz csak úgy sima hoszting cégeknél (0,1s TTFB), ingyenes kipróbálással.
Hogy melyik ideális? Beállítom neked a legjobb paramétereket amire szükséged van.
Egy DVD 4.3GB (vagy DL 8GB), azaz elég kicsik..
Ahhoz képest hogy írásuk (és visszaellenőrzésük) percekig tart..
Egyébként a win10 alapból kezeli és pendriveként formázza a DVD-t.. (így felesleges a -ram verzió, a +R és +RW is ugyanúgy jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!