Mozilla Firefox vagy a Google Chrome a biztonságosabb böngésző?

Sztem a firefox biztonságosabb, de a chrome egy kicsit gyorsabb, bár ami engem illet, én nem igazán láttam gyorsabbnak, attól hogy dobálóznak itt a tesztekkel, én használom mindkettőt.
De ez az egész nagyban függ attól is, hogy használod a böngészőt, mert a legtöbb gond a felhasználóktól ered.

A kettő közül elméletileg a Chrome biztonságosabb, mivel tartalmaz sandbox technikát.
infó: [link]

egyiksem!
a legbiztonságosabb böngésző ...
A Google Chrome alapok mellett, a Comodo Dragon kevesebb memóriát fogyaszt, stabilabb, mint közeli rokona, illetve jobban védi felhasználóját, mint bármely más böngésző. Erről két funkció gondoskodik. A böngésző egyrészt minden oldal tanúsítványát ellenőrzi, és ha valamelyik hitelesítést nem találja megfelelőnek, akkor arról rögtön figyelmezteti felhasználóját. Rövid tesztünk alapján ez valóban így is van, a modul meglehetősen szigorú. Másrészt a Comodo igyekszik a lehető legkevesebb adatot kiadni felhasználójáról, így például még hibajelentés esetén sem küld semmilyen adatot a távoli szervernek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!