Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncoreon ezt hogyan lehet...

Ncoreon ezt hogyan lehet megoldani?

Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy ncore meghívót, de félek elfogadni, mert az előző szobatársamnak is volt ncoreja, és elméletileg 1 ip címről csak 1 fiók lehet belépve. Írni kéne mind a kettő fiókról az "üzenet a staffnak" fülbe, hogy más is használja ezt a netet ncorozáshoz, de mivel én nem tudom a barátom jelszavát, ezt nem tudom megtenni, csak a sajátoménál, ezért félek, hogy tiltanak. Ezért tiltanak vagy nem?
2021. márc. 9. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanazon IP címen lehet több felhasználó is, de külön számítógepeken. Gondolom, hogy MAC cím alapján azonosítják a felhasználókat.
2021. márc. 9. 14:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan regisztrálj, gépet nézik, nem az IP címet. Ha azon a gépen soha többé nem lépsz be más fiókkal és a kliensbe se teszel be más nevére szóló torrentet, nem lesz baj. Akkor tiltanak ki, ha egy gépről több fiókba belépsz, vagy egy gépen több fiókból letöltött torrentet futtatsz.
2021. márc. 9. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A Webszerver nem férhet hozzá a MAC azonosítóhoz, tehát az alapján biztos nem. Ugyanakkor, ha "szobatársamnak" lehet, hogy a másik és harmadik szobában is van felhasználó. Regisztrálj, és jelezd a helyzeted, szerintem ennyi.
2021. márc. 9. 14:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért például kifejezetten tiltanak, ha egy gépről több aktív fiókba lépsz be, úgyhogy ezt ne csináld. Ő belép az ő gépén az ő fiókjába, és leírja a felhasználói profiljában, hogy többen vagytok a hálózaton. Te ugyanezt megírod a saját fiókodban, amit csak a saját gépedről használsz, és nem jelentkezhettek be többet egymáséba.

Idézet az oldalról:

"Meghívhatom-e a családtagomat, ha 1 IP címünk van és külön számítógépről lépünk be?

Igen, de csak abban az esetben, ha külön számítógépről léptek be. Sem belépni, sem pedig tölteni nem szabad egymás eszközéről. IP cím egyezést a félreértések elkerülése érdekében kötelező feltüntetni, melyet a Profil menü > Beállítások > Extra résznél az Üzenet a Staffnak boxba írva tehettek meg (mindkét fiókkal szükséges ennek jelzése)."

Valamint:

"Meghívhatom-e a barátomat, akivel korábban ezt az accountot közösen használtuk?

Igen, természetesen meghívhatod, de az éppen futó torrenteket mindenképpen törölje a klienséből. Ezen felül többé már nem léphet be a te eléréseddel, ugyanis azt dupla accountnak fogjuk titulálni, mely automatikusan a felhasználói fiók elvesztésével jár. Ha biztosra akartok menni, akkor a jelszavatokat változtassátok meg, és passkey-cserét is mindenképp csináljatok! "

2021. márc. 9. 14:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Leírtam az "Üzenet a Staffnak" dobozba, eltelt 2 nap, eddig végülis nem bannoltak, vagyis nem hinném, hogy valaha is fognak.
2021. márc. 13. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!