Van olyan webáruház, ahol nem kell megadni a bankszámlaszámomat, ha eladni akarok valamit?
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 14:25
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, arra.
2010. aug. 18. 14:41
3/5 anonim válasza:
tán neked sikerült olyan oldalt találni ahol kötelező megadni a számlaszámod hogy el tudj adni? én konkrétan ilyet még nem láttam,teszvesz,vatera,meg egy 2 noném oldalt néztem.
4/5 A kérdező kommentje:
A vatera és a teszvesz is azt írta a szabályzatban, hogy meg kell adni, sőt, leellenőrzik, hitelesítik, vagy valami ilyesmi. Ezek szerint nem kell?
2010. aug. 18. 17:06
5/5 anonim válasza:
én mind2n regelve vagyok de egyiken se adtam meg, igaz vaterán még nem,de teszveszen jópár cuccot eladtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!