Mi a véleményetek arról, ha olyasvalaki kap nCore meghívót, aki azt se tudja, hogy eszik-e vagy isszák a torrentezést?
Olyanokra gondolok, mikor konkrétan a .torrent fájlra azt hiszi, hogy az maga a sorozat, s csodálkozik, hogy a VLC miért szöki át.
Vagy a letöltést se tudja elindítani (uTorrent-be nem tudja betenni a .torrent fájlt, a fájl nevét beírja, mintha URL lenne).
(És persze még az olyan programok létezésére is segítséggel jött rá, mint a VLC vagy az uTorrent.)
A VLC-nél kevésbé felhasználó barát programmal nem igazán találkoztam, az utorrent meg hagyjuk is, szóval ha valaki ezeket nem ismeri, csak jól jár.
Kicsit úgy beszélsz, mintha az ncore fiók akkora nagy dolog lenne, hogy csak valami profi vizsga után lehessen hozzájutni, vagy inkább irigység beszél belőled. Ha utóbbi, teljesen felesleges, mindent meg lehet találni ncore-on kívül is.
Miért kéne ezzel foglalkoznom?
Nekem ettől nem lesz se jobb, se rosszabb az életem, és egyébként is: miért idegeskedjek olyasmin, amihez semmi közöm?
#3: Ha neked ennyire nem megy a VLC használata, akkor lehet, hogy nem a szoftverrel van a probléma. Azok alapján, hogy tök laikus munkatársaim is használják, nem hinném, hogy olyan hú, de anti-felhasználóbarát lenne. ;)
Szóval kérdező, te azt várod el, hogy mindenki "profi" legyen, aki nCore-t használ, mert az már a nagypályások terepe?
Ehhez nincs mit hozzászólnom egyszerűen, borzalmas. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!