Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Microsoft Használati feltétele...

Microsoft Használati feltételek megszegése miveljárhat?

Figyelt kérdés
Bővebben az lenne hogy nem tudok már bejelentkezni a fiókomba, mert zárolták azzal az indokkal hogy megszegtem a Használati feltételeket. Sajna azt sem tudom hogy mikor és mivel szegtem meg. Csak sajna nagyban szorongok emiatt. Esetleg vannak ilyen esetekre “békés lehetőségek”? (Mármint hogy nem kell fizetni vagy börtönbe menni)

2021. márc. 6. 17:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell fizetni vagy börtönbe menni emiatt. Annyi a negatívuma, hogy zárolták a fiókod.
2021. márc. 6. 18:11
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

A fiókom törölve lett.

2021. márc. 6. 22:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Csináltál valami olyasmit, ami nem volt teljesen "tista"?

Amúgy a MS szokott ilyennel macerálni. Nem tudom, hogy most tényleg ekkora a hacker-tevékenység feléjük, hogy minden ötödik-tizedik fiókba csak úgy behatolnak, vagy csak a MS inkompetens ehhez is, de elég sokszor láttam már hasonlót. Regisztráltam egy fiókot, egyszer beléptem Outlookba, meg azt használtam a VS Communityhez, egy hét múlva zárolva a fiók. Adjam meg a telefonszámomat, küldenek egy kódot, azzal be tudok lépni. Megadom a számomat, a kód sehol. Megadom újra: túl sok próbálkozás, próbáljam meg holnap. Másnap megpróbálom: túl sok próbálkozás. Harmadik nap: megpróbálom, a kód sehol. Várok 10 percet, hátha... de a kód még mindig sehol. Oké. kérem újra a kódot.. jön a sablonszöveg, hogy túl sok próbálkozás, majd holnap talán...

Végül negyedik napon elküldték azt a rohadt kódot, és beengedett a fiókba. Ki tudja meddig, és én ezek után komoly dolgot nem bízok rájuk.

Nem egyedi eset, többektől hallottam már, kérdezték, hogy ilyenkor mit kell tenni.

Amúgy hacsak nem csináltál valami köztörvényes bűncselekményt, akkor nincs mitől félned. Egy szolgáltatás szabályzatát megszegni nem bűncselekmény.

2021. márc. 7. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!