Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A messenger azt írja ki: “Ez...

A messenger azt írja ki: “Ez a személy a messengeren nem érhető el”. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés

2021. márc. 5. 06:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%
szerintem torolte magat mert ha letilt valaki akkor azt irja ki h nem tudsz uzenetet kuldeni neki
2022. jún. 1. 07:14
 12/14 anonim válasza:
93%
Azt jelenti hogy letiltott téged.
2022. dec. 9. 11:24
 13/14 anonim válasza:
100%
Milyen nagy divatja lett a letiltogatásnak..jobb mint személyesen tisztázni a dolgokat.. legalábbis sokan csak nyomnak egy gombot ..ehhez nem kell sok energia .. ahhoz hogy felvállalja az ember az érzéseit ahhoz már kell bátorság is.
2023. okt. 18. 00:40
 14/14 anonim válasza:
100%
Utolsónak egyetértek. Szerintem ez iszonyatosan káros jelenség. Kulturáltan is le lehet zárni egy kapcsolatot. Ha valaki többszöri kérés ellenére is írogat, keres, azt megértem, hogy tiltják. De egy konfliktust így "oldani meg". Nagyon gáz.
dec. 8. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!