Patreon oldalt hogyan tudom letiltani hogy ne vonjon többet le?
Vagy menjek a bankba és ott ? Sajnos tudom hiba volt családtagomnak oda adtam a kártyát ez a patreon meg azóta szedegeti le a pénzt, nem nagy összeget de mindig szed le.
Angolul nemtudok sajnos így az oldalt se értem. A kàrtya akkor egyszeri alkalommal volt nála utána már soha most is nálam van. De mégis szedi le a pénzt.
A bankba ha bemegyek le tudom tiltatni hogy ne vonjon le?
De csak akkor lehet letiltani ha teljesen új kártyát kerek? Eddig nem sikerült mert hiába megyek rà “forgot Password” ha az e-mail jelszót se tudom.
Így segítsen az ember hogy kölcsön ad valamit jóindulattal, egyszeri alkalommal, aztán megszívja.
Bankban tiltsd le a tranzakciót.
Ott látni fogják, hogy miről van szó, és le tudják tiltani az adott tranzakció ismétlődését.
Az akkori amikor kölcsön adtam ide adta a kezembe a pénzt amit levont, egyszeri szívességnek tűnt.
De nemtudtam, hogy ez lesz belőle máskor nem adom oda senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!