Van erre valahol lehetőség?
Van esetleg olyan honlap, vagy alkalmazás, vagy valami, ahol úgy lehet letiltani e-mail címet, hogy nem kell hozzá bejelentkeznem az e-mailembe?
Ahova csak beírhatom, hogy x címre y címről ne érkezhessenek levelek, de úgy, hogy nem a fiókomban kell beállítani.
Esetleg ha valamely címről még nem kaptam e-mailt, de mondjuk ismerem az illetőt, tudom, hogy mi a címe, de nem vagyok rá kíváncsi és meg akarom előzni, hogy írjon nekem, akkor azt is le lehet tiltani? Például beírni valahova az adott címet, anélkül, hogy kaptam volna tőle e-mailt?
ilyen nincs!
belépsz a fiókodba és azon belül tudod megcsinálni a tiltásokat.
Egyedi (pl. Gmail) címek esetén arra van lehetőség, amit előttem írtak: szűrővel megoldható.
Amire gondolsz, azt központi levelezőszervereknél lehet megcsinálni, ha az adott levelezőszerver bizonyos címekre továbbít levelet és ott megmondani neki hogy "x címről érkezőt y címre ne továbbítsa).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!