Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Google Doc az docx-ben...

A Google Doc az docx-ben dolgozik, ami a Windows Word fájlformátuma? Mert letöltöttem és docx volt a kiterjesztése.

Figyelt kérdés

2021. márc. 2. 11:04
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Olyan dologra kérdezel rá, amire te magad írod le a választ. Ha ebben a formátumban töltötted le, akkor ezt használja a Google, igen. És azért docx-ben töltötte le, mert amikor a Fájl/letöltés menüre mész akkor 7 darab különböző formátumot lehet kiválasztani, hogy mibe töltse. Ha te a docx-et választottad, akkor docx-be fogja exportálni a dokumentumot.
2021. márc. 2. 11:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Igazából saját formátuma van ami online, ebből exportálsz ki, de adott esetben veszteséggel.

"Supported file formats

Files in the following formats can be viewed and converted to their Docs format:[34]

For documents: .doc (if newer than Microsoft Office 95), .docx, .docm .dot, .dotx, .dotm, .html, plain text (.txt), .rtf, .odt"

[link]

2021. márc. 2. 11:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem.

Saját belső formátumot használ.

Letöltéskor pedig kiválasztható a formátum.

2021. márc. 2. 11:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es: nem! Én nem a Google szerkesztőből töltöm le, és nem választok docx-et, hanem a Google Drive-ból mint fájl töltöm le.
2021. márc. 2. 18:35
 5/6 A kérdező kommentje:
És kedves 1-es, azt se tudom hogy a Google mit használ, ezért kérdeztem. Az a kérdésem, ha nem értenéd, hogy a Google a háttérben saját formátumot használ, amit nem oszt meg, vagy docx-et használ?
2021. márc. 2. 18:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as, én letöltéskor nem választottam. Még egyszer mondom a Google Drive-ból a fájlt töltöm, nem a szerkesztőből exportálok. Ha például ezt a docx-et visszatöltöm fájlként, akkor újra Google Dokumentum lesz belőle veszteség nélkül? Ha hozzányúlok másik szerkesztővel akkor már nem? Offline el tudom menteni az eredeti Google Dokumentumot, vagy csak exportálva?
2021. márc. 2. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!