Hol most a legolcsóbb a korlátlan internet?
Figyelt kérdés
Leginkább Netflix, filmek miatt keresem, legjobb hűségìdő nélkül, ha ilyen nincs jó áron, akkor érdekelhetnek a hűségidősök is.2021. febr. 27. 15:50
1/10 anonim válasza:
Vezetékesnél a Flipnél nincs hűség, mobilnál a Digimobil. És olcsók is.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, megnéztem a Flipet, nincsenek Sopronban ahol lakom illetve csomagokat találtam TV és telefonhìvással. Ezekre nincs szükségem,csak netre.
2021. febr. 27. 16:04
3/10 anonim válasza:
5/10 A kérdező kommentje:
"Ha vezetékes internetre gondolsz, akkor:
DIGI [link]
Köszi Digi itt nincs:
"AZ ÖN CÍMÉN VEZETÉKES INTERNET SZOLGÁLTATÁSUNK NEM ELÉRHETŐ
2021. febr. 27. 16:46
6/10 A kérdező kommentje:
Sopronban itt nincs. Nekem mindegy milyen, Netflix filmnézés a cél.
2021. febr. 27. 16:47
7/10 A kérdező kommentje:
Ezt találtam, ez van Sopronban is, viszont nem tudom, hogy UPC vagy Vodafone,mert a Vodafone logója jelenik meg a UPC oldalán.
2021. febr. 27. 16:49
8/10 anonim válasza:
A UPC-t felvásárolta a Vodafone.
9/10 A kérdező kommentje:
Digi Mobil Max 30gb 1500ft nincs belépési díj, nincs hűség, csak Digi nincs Sopronban, majd mikor megyek Budapestre, akkor intézem. Kérdés elég gyors-e, és lehete itt, Diginél azt mondták, hogy határeset.
2021. febr. 27. 17:19
10/10 anonim válasza:
Az internetkapcsolat sebességére vonatkozó ajánlásaink
Itt látod, mi kell, melyik Netflixen eléréshez.
Ez után a garantált sávszélesség elnevezésű tulajdonsága érdekes az internet szolgáltatásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!