Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Poszthumán jövendőnk c könyv...

Poszthumán jövendőnk c könyv meg van? El tudja küldeni valaki?

Figyelt kérdés
2021. febr. 25. 00:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a bookline például el tudja küldeni.
2021. febr. 25. 00:53
 2/14 anonim ***** válasza:
Köszi az ajánlást, érdekesnek tűnik!
2021. febr. 25. 00:57
 3/14 anonim ***** válasza:

Az eredeti kiadójától megveheted olcsón, digitális formában is:

[link]

így - nagy valószínűséggel - a szerzőt:

[link]

is jobban támogatod.

2021. febr. 25. 01:26
 4/14 A kérdező kommentje:
Elektronikus formában nincs fent valahol magyarul? Vagy boltban lehet elektronikusan venni valahol ezt? De jó lenne ha valaki fel tenné valahova hogy ne keljen meg venni vagy el küldené emailba. Könyvre nem szoktam pénzt ki adni csak kölcsönözni ha nem találom meg vagy meg rendeltettem a könyvtárral de hét most az nincs én meg szívesen el olvasnám.
2021. febr. 25. 04:55
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"meg venni"

"meg rendeltettem"

Tök jogos. Minek fizetnél könyvért, ha úgysem olvasol?

2021. febr. 25. 06:48
 6/14 anonim válasza:
100%
Igen, az előtagok, vesszők terén van hová fejlődni, vegyél könyvet, már csak ezért is jó befektetés :)
2021. febr. 25. 07:59
 7/14 A kérdező kommentje:
Mért gondoljátok hogy én fejlődni akarok előtagok vesszők terén? Online nagyon dinamikus írást alkalmazok nem mintha papíron a társadalomnak való meg felelés volna a szívem ügye. Szívesebben foglalkozok olyan dolgokkal ami érdekel. Gondolom a ti napotokat sem az fogja szebbé tenni ha helyesen írok. A szüleitek nagyon szigorúak lehettek ha csak így tudjátok a világot látni. Mi volna vagy lett volna ha hanyagabbak vagytok? A négy fal mögött maradtok? El tudnátok magatokat fogadni? Nehezen tudom el képzelni az alapján ahogy viselkedtek. Vagy csoda gyerekek vagytok?
2021. febr. 25. 08:50
 8/14 anonim válasza:
Az én napomat szebbé teszi kicsit szebbé teszi az ilyesmi, olyan alap dolog. De a válasz az lehet, hogy az ilyesmit ritkán lehet ingyen megtekinteni.
2021. febr. 25. 10:07
 9/14 A kérdező kommentje:
Csak mondani kell a könyvtárba hogy vegyék meg. De most az sincs meg hónapokat kell rá várni mire meg veszik. Bárki bármikor fel teheti valahova te meg ki dobol rá 4-8000ft. 2015 ben olvastam olyan cikkeket hogy 2020ra a google könyvtárba lesz minden könyv ingyenesen elektronikus formában. Ma meg nem találod azokat a cikkeket. A dolog meg valósult csak nem lett ingyenes.
2021. febr. 28. 09:52
 10/14 A kérdező kommentje:
Pedig pont hogy a google menedzselte magát így.
2021. febr. 28. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!