Mivel helyettesíthető a facebook?
Egyedül a "Line Free calls & Messages" alkalmazást használom.
Gyakorlatilag az egyik legstabilabb, és botrányos helyzetbe sem igazán kerültek.
Japán fejlesztés....
1. Szerintem nem ez volt a kérdés, ne haragudj.
2. Mielőtt jössz a "kezdj el élni" szöveggel bizonyos tekintetben illeni ismeri is az illetőt valamennyire. ;)
A kérdésemben leírtam, hogy nem láttam neki értelmét, viszont bizonyos tekintetben hasznos is tudott lenni pl. napi hírek ill. ugye a különböző csoportok miatt. Ezeken kívül nekem nem érte meg használni.
Amíg az emberek nem hajlandók más szolgáltatást használni, te hiába csinálsz ilyen egyszemélyes akciókat. Ugyanolyan rossz, hogy mindenki egy platformot használ és nincs menekvés mert egyedül maradsz, mint hogy az emberek kisebb csoportokban elkezdenek 10 féle oldalt használni, és neked már a tizedik helyre kell regisztrálnod meg appot telepíteni, mert őket csak azon éred el.
Az érved amúgy meglepő, mivel attól ingyenes a szolgáltatás, hogy reklámok jelennek meg rajta. Bármelyiket fogod használni, vagy fizetsz érte (egyértelmű, hogy nem lesznek hajlandóak erre az emberek), vagy nézheted a reklámot. Ha ez szempont a váltásnál, akkor nincs jobb opció.
Hírekre legjobb a hirkereso.hu
Társadalmi életet élni meg a gyakori, illetve a quora.com (csak ez angolul van)
Telegram jobb minta Face. Illetve ott van a Badoo és a Tinder is :D
Meg most van valami Magyar facebook de elfejetetem a nevét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!