Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mivel helyettesíthető a facebook?

Mivel helyettesíthető a facebook?

Figyelt kérdés
A napokban függesztettem fel magam, mert untam a sok hirdetést, másfelől pedig nem igazán láttam neki értelmét az utóbbi pár évben. Jelenleg még a messengert használom, viszont idővel arról is szeretnék váltani. A kérdés adott, aki törölt mire váltott vagy mivel helyettesítette? Itt akár egy másik létező social oldalra, vagy "egyéni módszerekre" gondolok.
2021. febr. 24. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem kezdj el élni.
2021. febr. 24. 18:20
 2/10 anonim ***** válasza:

Egyedül a "Line Free calls & Messages" alkalmazást használom.

Gyakorlatilag az egyik legstabilabb, és botrányos helyzetbe sem igazán kerültek.

Japán fejlesztés....

2021. febr. 24. 18:20
 3/10 A kérdező kommentje:

1. Szerintem nem ez volt a kérdés, ne haragudj.

2. Mielőtt jössz a "kezdj el élni" szöveggel bizonyos tekintetben illeni ismeri is az illetőt valamennyire. ;)

A kérdésemben leírtam, hogy nem láttam neki értelmét, viszont bizonyos tekintetben hasznos is tudott lenni pl. napi hírek ill. ugye a különböző csoportok miatt. Ezeken kívül nekem nem érte meg használni.

2021. febr. 24. 18:26
 4/10 A kérdező kommentje:
#2 Köszönöm a válaszod, kipróbálom. Igazából még a Signalon ill. Telegramon gondolkodtam.
2021. febr. 24. 18:28
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

Amíg az emberek nem hajlandók más szolgáltatást használni, te hiába csinálsz ilyen egyszemélyes akciókat. Ugyanolyan rossz, hogy mindenki egy platformot használ és nincs menekvés mert egyedül maradsz, mint hogy az emberek kisebb csoportokban elkezdenek 10 féle oldalt használni, és neked már a tizedik helyre kell regisztrálnod meg appot telepíteni, mert őket csak azon éred el.

Az érved amúgy meglepő, mivel attól ingyenes a szolgáltatás, hogy reklámok jelennek meg rajta. Bármelyiket fogod használni, vagy fizetsz érte (egyértelmű, hogy nem lesznek hajlandóak erre az emberek), vagy nézheted a reklámot. Ha ez szempont a váltásnál, akkor nincs jobb opció.

2021. febr. 24. 18:28
 6/10 A kérdező kommentje:
#5 Amit írsz az részben valóban jogos amivel tisztában is vagyok. Az én valós problémám a dologgal nem a reklámok, sokkal inkább az, hogy amire eredetileg való (pl. kapcsolattartás) amire szinte már egyáltalán nem vagy csak rendkívüli esetben használom. Azt gondolom, hogy bizonyos szolgáltatásokat lehet pótolni (pl. messenger, ill. részben a hírfolyam).
2021. febr. 24. 18:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hírekre legjobb a hirkereso.hu

Társadalmi életet élni meg a gyakori, illetve a quora.com (csak ez angolul van)

2021. febr. 24. 20:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem telegrammom van és teljesen megvagyok vele elégedve
2021. febr. 25. 20:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is telegramot használok, ott csatlakozhatsz csatornákhoz is.
2021. febr. 25. 22:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Telegram jobb minta Face. Illetve ott van a Badoo és a Tinder is :D

Meg most van valami Magyar facebook de elfejetetem a nevét

2021. márc. 9. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!