Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ajánlanátok olyan copy-free...

Ajánlanátok olyan copy-free mp4 animokat,graphicsokat,melyeket használhatnék videók ** háttereként**?

Figyelt kérdés
2021. febr. 24. 15:06
 1/7 A kérdező kommentje:

rövid effectek....

pl.füst az erdőben stb...

2021. febr. 24. 15:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Kereső:

[link]

2. találat:

[link]

5. találat:

[link]

de a 8. találatról kiindulva is lehet ingyenesen felhasználható videókat böngészni:

[link]

2021. febr. 24. 15:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2021. febr. 24. 15:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez jól hangzik, bár kérdező, mondjuk, egy ilyen lilás színű tűz, ami összefüggésbe kerül, kékszínű tűzzel. Most nem is tudom, ha gondolod, megcsinálom, csak beszéljük meg, van hozzá, adobe after effects mondjuk nálam. Azzal megoldhatom, addig is elfoglalom magam.
2021. febr. 24. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:
#4: Vagy Blender, a Natron, a DaVinci Resolve, a Hitfilm Express, a Nuke Non-commercial - mind-mind tartalmaz kompozitálási lehetőséget, nem kell feltétlenül drága szoftverekért kapkodni
2021. febr. 25. 00:28
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a lehetőséget,de számomra már tegnap kellett volna,le is töltöttem az első válaszoló linkjeinek egyikéről.

A kérdésem az lenne,hogy az Autohotkey programhoz értesz?

A körülöttem lévő,informatikában jártas emberek egyik sem ért hozzá...

Elfogadnám a segítséged,ha értesz hozzá.........

2021. febr. 25. 07:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Írj ki új konkrét kérdést Autohotkey témában és megnézzük - hátha.
2021. febr. 25. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!