Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Google Űrlap! Valaki tud...

Google Űrlap! Valaki tud segíteni? SOS Többi lent 👇

Figyelt kérdés

Számomra ez a szolgáltatás a Google belül eddig elég ismeretlen volt. Most viszont készítenem kellett egy ilyen kérdőívet. Meg is csináltam, viszont valahogy kiléptem (vagy nem is tudom ezt mondani). Nem tudom megnézni, hogy ki mit válaszolt, mit töltött ki.

Hogyan tudok visszalépni, hogy láthassam a válaszokat? Hol tudom megnézni őket?

Előre is köszönöm a segítséget!:)

2021. febr. 23. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

[link]

Jelentkezz be a fiókodba, ha nem lennél, különben nem fogod látni a sajátodat. Itt megtalálod a kérdőívet, kattints rá, a válaszokat pedig a responses fülnél fogod megtalálni

2021. febr. 23. 15:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Be vagyok jelentkezve, de ha belépek, csak egy új űrlapot dob fel, hogy szerkeszthetem
2021. febr. 23. 15:26
 3/4 savanyújóska ***** válasza:
75%
Google Drive-on ha bejelentkezel, akkor ott valahol biztosan ott lesz a form is, és ha rákattintasz megnyitja Formsban szekesztésre.
2021. febr. 23. 15:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de ott azt írja ki, hogy ,,szerkesztési jogosultság kérése".
2021. febr. 23. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!