Google Chrome böngészési előzmények nem jelennek meg a keresőben?
Amikor a Google kis keresőablakára kattintok, elméletileg meg kellene jelennie a legutóbbi 8 keresésemnek a legördülő menüben, a helyzet az, hogy nem tudom mi történt, de 2 hete nem jelennek meg az új kereséseim, hanem azóta is ugyanazt a 8at írja, amire 2 hete rákereste. Nem állítottam át semmit a beállításokban, és nem is találom, hogy hol lehetne ezt visszaállítani. Ebben szeretnék segítséget kérni.
Köszönöm előre is :)
Sajnos nem tudom, hol lehetne azt beállítani.
Egyébként az is érdekes, hogy az előzmények mentődnek a (Ctrl+H féle helyre), csak ebben a legördülő kereső téglalapban vannak ezek a 2 hetes keresések.
Szia
Megoldódott a probléma? Ugyanezzel küzdök
Szia
Nem sikerült megoldanom, annyi változott, hogy most már nem az akkori, februári előzmények vannak, hanem random jegyzi meg a Google a kereséseimet, és néha lecserélődik egy-egy a sorban, de az is vicces, hogy minimum a fele Google-s oldal (Gmail, Translate, Map) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!