Messengeren be lehet állítani, hogy egy bizonyos ember ne láthassa az elérhetőségi állapotomat?
Figyelt kérdés
(Az is jó megoldás lenne, ha mindenkinél beállíthatnám, és erre elvileg van is opció, de amikor régebben kipróbáltam akkor egy másik profilról megnéztem és elérhetőnek mutatott engem)2021. febr. 22. 00:10
1/2 anonim válasza:
Legjobb tudomásom szerint, embereként beállitani nem lehet, csak egyszerre mindnekinél eddig személy szerint ilyen problémával nem találkoztam.
2/2 anonim válasza:
Csak mindenki elől lehet "elrejteni" magad, de igen van, hogy úgy is kiírja. Ha nem is azt, hogy elérhető vagy akkor azt, hogy pl: "3 perce"
Nem értem erre miért nem találnak már ki megoldást? Ideje lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!