Milyen Youtube témákkal lehet valaki a legnépszerűbb ?
Figyelt kérdés
ASMR, Sztárok, film-sorozat, edzés sport, stb2021. febr. 21. 11:14
1/9 anonim válasza:
ASMR, Sztárok, film-sorozat, edzés sport, stb
2/9 anonim válasza:
nem lehet tudni hogy éppen mire harapnak az emberek, ne másokat utánozz, légy egyedi, ha minőségi érdekes videókat csinálsz, meg fognak találni az emberek.
3/9 anonim válasza:
Azokkal, amikhez értesz, és érdekesen tudod előadni őket:)
4/9 anonim válasza:
Éneklés. Rengetegen vannak, de minden hang egyedi, nincs két teljesen egyforma, így fel lehet kelteni az emberek figyelmét, ha jól csinálod. Nem úgy mint a sokadik gamer csatornával, ahol ugyan azt játszod mint 1000 másik, a kutyát nem fogja érdekelni.
5/9 anonim válasza:
A youtube algoritmusa az alapján működik hogy ki mit néz, és mi érdekli, ha tegyük fel felkapott lesz egy játék, és ezt nagyobb videósok elkezdik játszani, akkor az emberek majd ezt játékot látni akarják több embertől is, főleg ha kedvenc videósa még nem rakott fel a játékról videót, szóval azzal jársz legjobban ha észreveszed hogy mi lesz/mi a felkapott, és azt csinálod, én pl a Phasmophobiát találtam meg MÉG MIELŐTT FELKAPOTT LETT VOLNA!, gondolkodtam hogy megvegyem mert jó játéknak tűnt, de nem vettem mert autómra akartam költeni, és nézd meg... lemaradtam a hype-ról :D ha tudsz olyan vicces/szórakoztató/oktató videókat csinálni ami tetszik az emberek számára, akkor csinálj olyan témáról ami hypeolva van és az embereket érdekeli, hiszen a youtube megpróbál olyan videókat dobni, amit az embereket érdekli :)
6/9 anonim válasza:
Attól függ milyen nyelven üzemeltetnéd. Magyarul elég szűkös azok a témák amikkel sikeres lehetsz. Angolul már kicsit más a helyzet. Nézd meg a youtube-on a trending videókat azokból meríthetsz ötletet. Persze semmi nem garancia a sikerre.
7/9 anonim válasza:
5.ik vagyok, röviden azt akarom írni hogy rohadtul mind1 melyik téma, mert ha nem jó a videó akkor senki nem nézi meg :D az embernek inkább szeretnie kell azt amit csinál és beleölnie sok energiát, hogy sikeres lehessen, szóval ez nem téma függő, ez ember függő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!