Farmvillen és Petvillen hány szint van?
Figyelt kérdés
Most tartok Facebook-on a Farmville nevű játékban a 32-es szinten, petvillebe olyan 10-20 között asszem, de nemtudom, hogy pontosan hány szint is van, gondolom még van egy jó pár hátralévő szint, de csak úgy kérdem, hogy pontosan hány szint van farmvillen és petvillen?2010. aug. 17. 13:40
1/4 anonim válasza:
Én 34-en vagyok, de 40 minimum van farmvilleben, van olyan ismerősöm aki már akkora szinten van. Petvilleről nem tudok nyilatkozni, különösebben nem fogott meg, Farmville is már alig-alig...
2/4 anonim válasza:
Farmville-n minimum 70 szint van.
3/4 anonim válasza:
nekem van egy szomszédom neki100 ha gondolod lehetünk szomszédok pisák beatrix szia
4/4 anonim válasza:
beatrix te aztán nem adod fel xD na mind1... petvillen 200 szint van láttam olyan vidit a tyúbon hogy meghackelték a pénzt és vettek 99 egymilliós kocsit és kéccáz lett a szint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!