Mi ertelme a google-n visszajelzest irni, ha a ceg akirol irtam eltunteti/torli azt?
Én nem tudom,de akár esetleg 1 megkérhették a google-t, hgoy ne jelenítse meg
2 pedig lehet az is, hogy ezek a véleményírások alapból csak a cégnek visszajelzések, tehát lehet,hogy alapból csak te látod meg ami céget véleményeztél, és akkor lehet, hogy tehát ez visszajelzés nekik, hogy min javítsanak
3 vagy pedig a google minden cégnek küldött egy értesítést, hogy hozzájárulnak-e a nyílt véleményezéshez, és nem pipálták be/nem okézták le, nem fogadták el, és akkor ennyi
Nekem még ilyen tippjeim is vannak, amúgy szal ha ők látják maguknak, akkor pl van értelme, mert tudnak rajta javítani; de lehet tehát, hogy ez alapból arról szól, hogy te csak visszajelzést küldesz nekik, és sose volt róla szó, hogy más is láthatja, hogy másnak esetleg ezzel jót tehetsz; hanem ilyen placebó volt, hogy te megnyugodtál, hogy elküldted a véleményt, hogyha ez negatív volt, és akkor így már kiadtad magadból a gőzt kiengedted, és most már megkönnyebbültél. Tehát én nem néztem még pl , hogy akár esetleg bárhol, jó véleményeket megjelenít-e. Lehet,hogy pl mindenhol csak a csillagozás látszik, a megjegyzés pedig a cégnek, hogy min javítsanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!