Abrakadabra69 kérdése:
Milyen hasznos dologra használhatnám a gépem és/vagy a netem ameddig alszok vagy épp nem használom? ötletek? illetve milyen programokkal oldanátok meg? 23/f
Figyelt kérdés
2021. febr. 14. 22:59
1/12 anonim válasza:
Lábtámasz, ajtótámasz és így tovább😉. A netet pedig ki is kapcsolhatod estére, azt mondják, így pihentetőbb az alvás.
2/12 anonim válasza:
3/12 A kérdező kommentje:
2es válaszoló ,nekem milyen hasznom származna rövidtávon belőle?
2021. febr. 14. 23:37
4/12 anonim válasza:
Lesz gyógyszer a koronavírusra.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ 4es más ötlet?
2021. febr. 14. 23:52
6/12 anonim válasza:
Kikapcsolásukkal spórolsz a villanyszámládon :)
7/12 A kérdező kommentje:
oké doszka de valami olyat szeretnék aminek haszna van :) a villany nem az én gondom , amit a 2es irt az majdnem jó,de a célom ,hogy a javamat szolgálja, nem pedig a közjóét
2021. febr. 14. 23:59
9/12 A kérdező kommentje:
oké 7hetedik nem vagyok tervező sem programozó,kérlek kifejtenéd részletesebben mire gondolsz?
2021. febr. 15. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!