Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Meddig fog még vajon működni...

Meddig fog még vajon működni az Ncore?

Figyelt kérdés
Ugye illegális oldal... vajon mikor fogják megszüntetni a rendőrök? Hogy hogy egyáltalán eddig működhetet?
2021. febr. 13. 21:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%

"Ugye illegális oldal"

ugye?

2021. febr. 13. 21:30
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A fájlcserélés nem illegális ha jól tudom.
2021. febr. 13. 21:34
 3/14 anonim ***** válasza:
94%

#2 persze hogy jól tudod

ahogy kicserélhetjük egymás közt a matricaalbumunkat is

ugye

2021. febr. 13. 21:35
 4/14 anonim ***** válasza:
66%

Az Ncore NEM illegális, a fájlcserélés mióta az? Simán feltehetem torrentre Bori néni jóváhagyásával amint túlfűtött erotikával kevergeti a vasárnapi bablevest az XXX kategóriába...te pedig letöltöd. Ebben nincs semmi illegális, mivel mindenki belegyezett mindenbe.

Az illegalitás ott kezdődik ha a Babi néni helyett mondjuk egy 1 millió forintos programot töltök fel ingyen te pedig letöltöd ingyen..és használod...ingyen...

2021. febr. 13. 21:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem Magyarországon van sem a domain, sem a szerver. A szerveren pedig nincs semmi illegális tartalom, a fájlcsere közvetlen a felhasználók között zajlik. Tehát ők nem csinálnak semmi illegálisat, a felhasználók csinálják.
2021. febr. 13. 21:55
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem a fájl van fent, csak a hozzá tartozó torrent fájl, a fájl(ok) szanaszét a sok seedernél vannak az égész világban. Mellesleg van egy tippem, lehet azis közrejátszik, hogy elég sok minden tiltva van. Bár ez csak az én véleményem.

"Az illegalitás ott kezdődik ha a Babi néni helyett mondjuk egy 1 millió forintos programot töltök fel ingyen te pedig letöltöd ingyen..és használod...ingyen..." Szerinted nincs fent ilyen program? :DDD CAD és egyéb programok árát nézd meg.

2021. febr. 13. 23:23
 7/14 A kérdező kommentje:
6. mi van tiltva?
2021. febr. 13. 23:29
 8/14 anonim ***** válasza:
Nézd meg a tiltott anyagok listáját.
2021. febr. 13. 23:35
 9/14 anonim ***** válasza:
6. válaszoló: Persze, hogy van fent :D Példát hoztam a kérdezőnek, értő olvasás...
2021. febr. 14. 17:37
 10/14 anonim válasza:
Esetleg van valakinek felesleges meghívója? Elfelejtettem belépni és kitiltottak 6 év után...
2021. febr. 15. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!