Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha a saját Facebook profilomon...

Ha a saját Facebook profilomon keresztül csinálok egy Facebook oldalt, akkor mások látni fogják, hogy én kezelem az oldalt?

Figyelt kérdés
Tehát, ha pl. egy humor kategóriájú mémoldalt csinálok a saját fiókomon keresztül, akkor az oldal kezelője nyilvános, vagy csak én látom, hogy az az én oldalam?

2021. febr. 13. 17:05
 1/8 anonim válasza:
Nyilvános
2021. febr. 13. 17:06
 2/8 A kérdező kommentje:
És ezt hol tudom megnézni? Mert egyik facebook oldal névjegyénél sem látom ki a kezelő profil.
2021. febr. 13. 22:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem. Pont az a lényege a Facebook oldalaknak (és sokszor a bosszúsága is), hogy egyszerűen nem adja ki, ki az oldal kezelője (kezelői). Ha viszont felveszed magad az oldal "csapattagjai" közé, az oldal beállításainál, akkor nyilvánosan meg fog jelenni a neved az oldal névjegyénél, mint csapattag.

Viszont most nézem, egyszerűen ez az egész mintha megszűnt volna.. A régi Facebook dizájnál még kiírta, hogy ki a csapattag...

2021. febr. 14. 01:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Annyit lehet megnézni mindössze, bal oldalon az "Oldal átláthatósága" menünél az "Összes megtekintése"-re nyomva, hogy az oldal kezelői milyen országból valóak és zárójelben kiírja, hány admin van. De neveket itt sem ír.
2021. febr. 14. 01:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Tehát akkor az első baromságot írt igaz? És soha senki nem tudja, kezeli az oldalt
2021. febr. 14. 08:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem tudják. Régen ez volt az alap és csak akkor írta ki az admin nevét (már aki ezt beállította magának), ha fel volt véve a csapattagok közzé és akkor a profilján is megjelent, hogy XY oldal kezelője. Most viszont sehol sem látom ezt a lehetőséget és a profilomnál sem látom már, hogy kiírná, melyik oldal adminja vagyok... Szerintem GDPR miatt vagy nem tudom mi miatt, ezt is megszüntették.
2021. febr. 14. 09:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor magyarul nyugodtan merjek a profilomról elkezdeni egy ilyen mémoldalt, nem kell attól tartanom, hogy esetlegesen megtudják, hogy én csinálom, és emiatt hátrányosan kezelhetnek bizonyos helyeken? Mert ugye ezt ma itt nem lehet tudni, hogy politikailag kinek mi tetszik.
2021. febr. 14. 11:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen merhetsz. Nem fogja látni senki sem, hogy ki kezeli az oldalad.
2021. febr. 14. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!