12-es Szlovákiában 19-22%-os adó terheli (de lehet, hogy 24% nem emlékszem pontosan, régen dolgoztam szlovák cégeknek) ezt a fajta pénzt,szóval a magyar szabályozás még olcsóbb is, ha a szocho-t ki tudod játszani!
2021. febr. 10. 09:38
12/22 anonim válasza:
7) nem vagy hülye,miért lennél?
A NAV bejöhet ellenőrizni rendőrrel és házkutatási engedéllyel,addig is kint várakozhatnak.Szóval maga a tevékenység nem ütközik törvénybe ha hól értem,csak adót kell fizetni utána.
2021. febr. 10. 09:39
13/22 anonim válasza:
Arra nem válaszoltál, hogy jelented be? konkrét elszámolást készítesz, hogy hány darab kártyád van és, pontosan mennyi bitcoint bányásztál velük? Kissé szürreálisnak tűnik így.
2021. febr. 10. 09:51
14/22 anonim válasza:
Nemhogy célszoftver, de célhardver is kell a bitcoin gazdaságos bányászásához. ASIC miner
2021. febr. 10. 09:56
15/22 anonim válasza:
Felesleges neki állni. Még 3 vgaval is kedves 2 es. Sose fog pottyani bitcoin. Az kap jutalmat aki elsőként sikerült hashelnie. Az nem te leszel. Sose. Hanem a Kínai bitcoin farm.
2021. febr. 10. 12:41
16/22 anonim válasza:
15-ös. Jaja. Ahogy írtam, 10-15 fullos kártya alatt felejtős a móka! És ott is inkább szopóág van, mint valós nyereség.
2021. febr. 10. 13:09
17/22 anonim válasza:
10-15 fullos kártyával nem is bitcoint bányésznék, mert még ennyivel is esélytelen. Kínába hangárak vannak teli több ezer, százezer eszközzel úgyhogy külön vízermőművük van az áramszolgáltatás céljából. Egyszerűen bitcoint nincs esélyed bányászni. Sokan látják, hogy megy fel az árfolyam aztán azt hiszik, hogy majd kereshetnek vele, de ez deficites lesz és tök felesleges erőforrás pazarlás a semmiért.
Ha már bevásárolsz 10-15 eszközt, akkor én altcoint bányásznék, mert ott még tud jönni profit. Ethernum vagy más egyéb altcoin.
2021. febr. 10. 13:40
18/22 anonim válasza:
Én értem, hogy bizonyára ti jót akartok (bár efelől azért vannak kétségeim..), de akkor ha annyira nem éri meg, akkor miért foglalkoznak egyre többen a kriptoval világszerte? Mert nyugaton ahol olcsóbb az áram ott tényleg rengetegen belefognak és idehaza is rengetegen veszik a kártyákat bányászat célra, pl. 8GB kártyát szinte nem is lehet már szerezni konkrétan Hardveraprón se lehet kapni már csak 4GB-sat az meg bányászásra pont nem jó. Gondolom a 8GB-osokat már mind felvásárolták a bányászok.
2021. febr. 11. 08:22
19/22 anonim válasza:
18-as. Tipikus birka mentalitás! Egyik hülye kitalálja és a többi megy utána, a szűk réteg, akiknek tényleg kezében van a lóvé, meg röhög, mert megy fel az árfolyam a sok hülye miatt! Ez olyan, mint az okostelefon business. Minden hülye egyre jobbat akar, egyre több kamerával, holott ki sem használják a tudását! De veszik, ez pedig viszi fel az árakat. Ennyi. 0,1 százalék sem tud pénzt csinálni a bányászatból, de a legendák terjednek a neten. A nagy farmokkal esélyed sincs versenyezni, ha cseppen is valami, azzal se biztos, hogy tudsz a valós térben érvényesülni.
2021. febr. 11. 09:27
20/22 anonim válasza:
#19 Hát, én értem, hogy ez egy trend most, de amúgy már sokan temették a bitcoint úgy 2-3 éve mikor a nagy árfolyam esés volt, de mint látható most úgy látszik azok tévedtek akik szerint egy lecsengett dolog volt.
Amúgy durva mennyire kiaknázták a használt piacot is a bányászok. Most néztem szét Hardveraprón és egyszerűen esély sincs rá, hogy 8GB kártyát tudj szerezni. Ha van is egy kettő, az durván túl van árazva.. Feltételezem a bányászok jól felvásárolták őket nagy tételben, ezért ürült meg ennyire a piac.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!