Ha valaki az iwiw-en tagja a "ki nézte meg a profil oldalamat" klubnak, akkor kap róla értesítést, hogy ki nézte meg az adatlapját?
Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 18:19
1/4 anonim válasza:
Pont ma olvastam. Nem. Ez még csak arra jó, ( ún. petíció) a leendő alkalmazás elindítására. Tehát ha elegen lesznek a klubban, lesz egy ilyen elérhető funkció. De ezt oda írták a megjegyzésbe, azt hiszem.
2/4 Takysoft válasza:
pontosan így van. de szerintem nem lesz bevezetve. MyVip-en is csak felháborodás van ebből a funkcióból.
3/4 anonim válasza:
első vagyok.
Utolsó, azt hiszem myvipen is van valami olyasmi funkció, hogy rejtve belépni, ilyenkor nem raktározza az ilyen infókat. Ha iwiwen is tetszőlegesen lehetne használni, szerintem sok embernek hasznos lenne.
4/4 Takysoft válasza:
arról sem vagyok meggyőződve h ez nem ütközne az iwiw licencével.
amúgy myvipen se annyira opcionális... mert én akkor se fogok IE-t használni 1 weblap kedvéért.
myvipet már rég nem használom, mert az egész egy nagy reklámbagázs. node ez az én véleményem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!