Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit tudok tenni valaki tud...

Mit tudok tenni valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Facebook fiókom feltörték és megváltoztatták a jelszót, így nem tudok belépni. De az email címemhez sem férek hozzá sajnos, szóval már mindent próbáltam de sehogy sem tudok bejutni. Valaki tudna nekem segíteni? Sok fénykép és emlék van a Facebook fiókban de ugye a facebookal nem tudok kapcsolatba lépni.
2021. febr. 8. 14:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Újat kell regisztrálnod és legközelebb jobban vigyázz a jelszóra, ne használd ugyan azt a jelszót több helyen.
2021. febr. 8. 15:08
 2/6 A kérdező kommentje:

Oo köszönöm igazán sokat segítettél nagyon kedves hozzászóló vagy😂👌ha fel törik a fiókod tök mindegy milyen jelszó van beállítva. És nem használtam több helyen ha több helyen használtam volna akkor hozzá tudnék férni az email címemhez.

Segítő kommenteket várok továbbra is

2021. febr. 8. 15:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tudsz vele mit csinálni, ilyen a facebook világa.

Nagyon egyszerű megszerezni egy facebook jelszót, elég egy akármilyen alkalmazásba belépni rajta keresztül.

Ami ott van kép, az ott is marad nem tehetsz ellene semmit.

2021. febr. 8. 15:34
 4/6 anonim ***** válasza:

"ha fel törik a fiókod tök mindegy milyen jelszó van beállítva"

Ez valóban nem a te hibád.

"az email címemhez sem férek hozzá sajnos" - ez viszont teljes mértékben a te felelősséged, és emiatt nem tudod helyreállítani most a Facebookodat sem. A segítségeket és lehetőségeket hiába írják itt le neked, ezen áll vagy bukik a helyreállítási lehetőséged. Mivel nem gondoskodtál az e-mail fiókodról megfelelően, nem tudunk segíteni.

2021. febr. 8. 17:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Sajnálom ami történt. De a másik amit ildomos megtanulni, hogy digitális emlékek tárolására nem a Facebook való.

Kétlépcsős azonosításon hogy mentek át? Volt egyáltalán?

2021. febr. 8. 17:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért facebookon kell tárolni az emlékeket meg a képeket? 🤔
2021. febr. 12. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!